Bitcoin

Bitcoin zal spoedig een beweging van $1000 laten zien

Bitcoin blijft ook vandaag weer verhandelen rond het zelfde prijsniveau als de afgelopen weken. Toch vertelt een analist dat Bitcoin spoedig een beweging van $1000 mee zal maken.


Bitcoin zit vast in een consolidatiepatroon

Bitcoin heeft nog geen tekenen vertoond om dit consolidatiepatroon te doorbreken. Er is een gebrek aan handelsvolume en dat maakt het voor zowel bulls als bears onmogelijk om een duidelijke trend verschuiving te veroorzaken. Het krappe handelsniveau van de laatste weken zorgt ervoor dat de prijs constant tussen de $9.000 en de $10.000 blijft steken.

De kans is groot dat het handelsvolume laag blijft totdat BTC uit deze krappe handelsrange breekt. Handelaren die nu aan de kant af zitten te wachten kunnen dan een flinke enorme veroorzaken.

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $9.170. Al enkele weken lang zweeft de BTC koers rond het $9.100 niveau en worstelt het om een duidelijk momentum op te bouwen.

Eerder deze week probeerden kopers het voorbij de korte termijn weerstand van $9.300 te krijgen, maar deze beweging kreeg te maken met een sterke verkoopdruk waardoor de prijs daalde tot een dieptepunt van $8.950.

Een analist merkte in een recente tweet op dat, hoewel Bitcoin momenteel handelt binnen een “neutraal” bereik, het de top nadert van een driehoeksformatie die voor een meer definitieve trend zou kunnen zorgen. Hij raadt traders aan niet hun BTC te verkopen totdat het consolidatiepatroon is doorbroken.

Bitcoin koers nadert een uitbraak – Bron: Twitter

Bitcoin gaat een beweging van $1000 laten zien

Een andere bekende crypto handelaar is het eens met het idee dat Bitcoin op het punt staat een trendbepalende beweging te maken.

Hij legde uit dat hij verwacht dat BTC op korte termijn een scherpe $1.000 beweging in beide richtingen kan maken. Dit zal de trend laten zien die Bitcoin in het derde en vierde kwartaal van dit jaar door zal zetten.

“BTC Update: deze prijsactie is waanzinnig saai … Ik verwacht snel een grote $1000 candle bij het uitbreken van dit bereik. Dit zal ons waarschijnlijk een duidelijke indicatie geven voor Q3 / Q4,” zei hij.

Omdat BTC neutrale signalen knippert, blijft het onduidelijk in welke richting de uitbraak zal zijn.

 

Bitcoin nieuws

QCP Capital uit zorgen: Komt er een einde aan de Bitcoin-rally in het 2e kwartaal?
Nieuwe Bitcoin ETFs kochten al voor $35 miljard aan BTC
Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?