Bitvavooo
Bitvavo

Bitpanda stopt in Nederland, Bitvavo verwelkomt Nederlandse gebruikers

Crypto-exchange Bitpanda heeft aangekondigd dat het vanaf 1 februari 2024 haar diensten aan Nederlandse gebruikers zal stopzetten. Als gevolg hiervan verwijst Bitpanda haar Nederlandse klanten door naar Bitvavo, de grootste crypto-exchange van Nederland.

Dit markeert een belangrijke mijlpaal in de Nederlandse cryptomarkt en toont Bitvavo’s toewijding om een veilige gereguleerde handelsomgeving te bieden aan de Nederlandse crypto-community.

Veilige overgang voor Bitpanda gebruikers

Bitvavo zet zich actief in om de overstap voor voormalige Bitpanda-gebruikers in Nederland zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Bitvavo biedt heldere, stapsgewijze instructies voor een soepele overgang naar hun platform, wat getuigt van een sterke nadruk op klantgerichtheid.

Het is benoemingswaardig dat de overstap naar Bitvavo geen automatisch proces is. Gebruikers moeten hierdoor vanaf 1 februari enkele handmatige stappen doorlopen. 26 februari is de uiterlijke deadline voor het opnemen of overzetten van crypto-valuta’s van Bitpanda.

Om nieuwe klanten uit Nederland echter te verwelkomen, zijn er ook speciale aanbiedingen beschikbaar. Wanneer je via de onderstaande knop een account opent, betaal je over de eerste €10.000 geen handelskosten en ontvang je bovendien een welkomstbonus van €10.

Bitvavo’s groei en toewijding

Bitvavo, dat bekend staat als een gereguleerde en toekomstbestendige crypto beurs, toont met deze overname zijn toewijding aan veiligheid en regelnaleving in de snel veranderende cryptomarkt. Deze stap versterkt Bitvavo’s positie in Nederland en bevestigt hun rol als één van de belangrijke spelers in de Europese cryptosector.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC