Bitcoin visa, Visa
Blockchain

BitPay en MoonPay starten nieuwe samenwerking

BitPay, dat wereldwijd één van de grootste aanbieders is van cryptocurrency-betaaldiensten, is een samenwerking gestart met MoonPay. Gezamenlijk gaan ze de gebruikers van BitPay nieuwe manieren bieden om cryptocurrencies aan te schaffen tegen scherpe tarieven.

Meer crypto’s tegen scherpere tarieven

Gebruikers van BitPay zullen door de samenwerking meer dan 60 cryptocurrencies en krijgen ze ook scherpere tarieven. Enkele andere voordelen van de integratie zijn onder meer snelle levering aan iedere wallet, evenals de mogelijkheid voor kopers om te betalen met hun voorkeursmethode, inclusief betaalpas, creditcard, Apple Pay, Google Pay of een verscheidenheid aan lokale bankoverdrachtsmethoden.

Om de samenwerking te vieren, betalen kopers aan het begin geen kosten voor hun crypto-aankopen. Dit geldt echter wel slechts voor een beperkte tijd. BitPay-gebruikers kunnen crypto kopen via de MoonPay-integratie online of binnen de Bitpay Wallet-app. De CMO van BitPay, Bill Zielke, zei het volgende:

Het partnerschap van Bitpay met Moonpay brengt twee leiders van de crypto-betalingsruimte samen om bitpay-gebruikers bijna toegang te geven tot cryptocurrency.

De Partneraccountmanager bij MoonPay, Harry Peatson, zei in een reactie hierop als slot het volgende:

Onze samenwerking met BitPay is een belangrijke stap vooruit in onze missie om de wereld aan te boord te maken naar Web3, waardoor mensen over de hele wereld gemakkelijker toegang hebben tot digitale activa en diensten. De samenwerking biedt gebruikers een grotere verscheidenheid aan manieren om cryptocurrencies te kopen, waardoor ze hun favoriete koopmethoden kunnen gebruiken, en met veel hogere leveringssnelheid dan voorheen.

Blockchain nieuws

Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
VS en Nigeria bespreken partnerschap in digitale economie en AI
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?