BitPay laat handelaren nu Ethereum accepteren

BitPay kondigde vandaag aan dat het binnenkort ethereum ondersteunt. Ethereum is de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie


“Dit opent echt een nieuwe wereld van mogelijkheden voor Ethereum.”

Bedrijven die een contract met BitPay hebben kunnen bitcoin, bitcoin cash en ether accepteren. Naast deze opties zijn er ook nog een handvol stablecoins aangesloten.

BitPay werd in 2011 gelanceerd en regelt nu zowel fiat- als cryptobetalingen in meer dan 200 landen.

Mede-oprichter en ontwikkelaar van ethereum, genaamd Vitalik Buterin, commenteerde op de samenwerking. Hij zei dat het spannend was om te zien dat BitPay “voorop liep in de integratie van ethereum in wereldwijde betalingssystemen.”

“Dit opent echt een nieuwe wereld van mogelijkheden voor Ethereum. Ik verwacht dat we samen veel kunnen bereiken. We zullen een toonaangevende innovator blijven voor het ‘in de echte wereld in gebruik nemen’ van cryptocurrencies,” vervolgde hij.


BitPay probeert altijd uit te breiden

BitPay bekijkt vaak potentiële cryptocurrencies om toe te voegen aan hun lijst.

“BitPay evalueert regelmatig blockchains en cryptocurrencies ter ondersteuning van de doelstellingen van het bedrijf. Het doel van nieuwe blockchains en cryptocurrencies is het vergemakkelijken van betalingen voor goederen en diensten wereldwijd. Ook het verzenden en ontvangen van deze goederen en diensten moet er soepeler door verlopen. We hebben voor ethereum gekozen omdat het brede ondersteuning biedt voor real-world toepassing en al breed wordt toegepast. ”

BitPay CEO, genaamd Stephen Pair, zei dat ethereum de volgende logische keuze was vanwege de huidige marktsituatie. “Als een van de grootste cryptocurrencies en een die door duizenden bedrijven wordt gebruikt, is Ethereum de volgende logische keuze,” concludeerde hij.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken