NuggetRush
Persbericht

Bittensor en Pyth Network profiteren van marktherstel; Bullish sentiment helpt momentum bij NUGX-voorverkoop

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Bittensor (TAO) is een open-sourceprotocol dat machine learning-netwerken aandrijft en streeft ernaar een pure markt voor AI-tokens op te bouwen. Het werd populair in de cryptosector, met 6 miljoen tokens in omloop en potentieel voor een hogere marktwaarde.
  • Pyth Network (PYTH) heeft samengewerkt met Ambient, een gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol, om de gegevenskwaliteit en -beveiliging te verbeteren. Dit partnerschap is bedoeld om Web3-ontwikkelaars te voorzien van efficiëntere en transparantere financiële gegevens in de keten.
  • NuggetRush (NUGX) is een topinvestering in cryptovaluta vanwege de unieke integratie van memecultuur, spelen om te verdienen en gemeenschapseigendom. Het biedt voordelen en initiatieven in de fysieke wereld, aantrekkelijk voor investeerders die zich richten op de impact op de gemeenschap.

Bittensor (TAO) loopt voorop als een open-sourceprotocol dat een revolutie teweegbrengt in het machine learning-netwerk. Aan de andere kant heeft Pyth Network (PYTH) furore gemaakt door zijn recente samenwerking met Ambient, bekend om zijn innovatieve dubbelzijdige AMM’s. Toch is NuggetRush (NUGX) een veelbelovende nieuwkomer met een overtuigend concept op het snijvlak van memecultuur en Play-to-Earn-sectoren. Dit is de reden waarom Bittensor- en Pyth Network-investeerders zich tot NuggetRush wenden voor hogere winsten.

NuggetRush Kopen

Bittensor (TAO): De convergentie van technologie en kunst in Blockchain-innovatie

Bittensor (TAO) is een open-sourceprotocol dat het machine learning-netwerk ondersteunt. Om een ​​pure markt voor AI-tokens op te zetten is Bittensor (TAO) langzaamaan een bekende naam geworden in de cryptosector. Met momenteel 6 miljoen tokens in omloop zou BittenSor (TAO) binnenkort een hogere marktwaarde kunnen bereiken.

Interessant genoeg vertegenwoordigt Bittensor (TAO) de mix van technologie en kunst op de blockchain. Het heeft investeerders aangetrokken vanwege zijn consistentie in marktgedrag en prijzen.

De recente prestaties van Bittensor (TAO) lijken in lijn te zijn met het over het algemeen positieve sentiment in de crypto-ruimte. Het betekent dat Bittensor (TAO) solide interesse geniet van investeerders, wat het potentieel ervan als digitaal activum in de blockchain-sector benadrukt.

Op 27 maart 2024 handelde Bittensor (TAO) op $569,79, een daling van 10,65% in de afgelopen week. Experts zeggen dat Bittensor (TAO) eind maart zal handelen op $575,65, onderdrukt door het laatste bearish momentum op de cryptomarkt. Daarom is TAO geen goede crypto om nu te kopen.

Pyth Network (PYTH) en Ambient Partnership: datakwaliteit transformeren in Web3

Pyth Network (PYTH) bevestigde op 25 maart 2024 dat het samenwerkt met Ambient, een gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol dat bekend staat om zijn innovatieve dubbelzijdige AMM’s.

Op basis van een onlangs gepubliceerd persbericht streeft het strategische partnerschap ernaar de gegevenskwaliteit en -beveiliging van Pyth Network (PYTH) te verbeteren. Pyth Network (PYTH) zal ook Web3-ontwikkelaars ten goede komen door efficiëntere, veiligere en transparantere financiële gegevens on-chain aan te bieden.
Ambient sluit zich binnenkort aan bij Pyth Network (PYTH) als dataprovider. Het partnerschap zal Ambient in staat stellen om realtime prijsgegevens bij te dragen aan de prijsfeeds van Pyth Network (PYTH).

Onlangs heeft Pyth Network (PYTH) samengewerkt met prominente entiteiten om zijn hoge standaard van betrouwbare en realtime prijsgegevens te behouden, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van slimme contracten over verschillende blockchains.

Op 27 maart handelde Pyth Network (PYTH) op $0,902, een daling van 8,93%. Experts zijn van mening dat Pyth Network (PYTH) eind maart zal dalen tot $0,865, onderdrukt door verkoopdruk op de cryptomarkt. Het slaagt er dus niet in om vandaag de dag te worden beschouwd als de beste cryptocurrency om te kopen.

NuggetRush (NUGX): transformeert gaming- en crypto-investeringen met gemeenschapseigendom

NuggetRush (NUGX) is de beste nieuwe crypto om in te investeren, omdat het functies en hulpprogramma’s heeft waarmee het de crypto-ruimte kan domineren. Niettemin heeft het een uniek concept dat centraal staat in de memecultuur en de Play-to-Earn-sectoren. Dit concept lijkt de meeste investeerders te hebben aangetrokken om in het nieuwe project te investeren.

Bovendien vergroten de voordelen en initiatieven van NuggetRush (NUGX) in de fysieke wereld de aantrekkingskracht ervan, vooral onder investeerders die iets terug willen geven aan de gemeenschap.

Wat dat betreft combineert NuggetRush (NUGX) een actieve community, memecultuur en P2E-gaming. Op het gebied van impactgaming vertegenwoordigt NuggetRush een game die volledig eigendom is van de gemeenschap en alle besluitvorming en gegevenscontrole aan de gebruikers geeft.

Door zich in te zetten voor het ondersteunen van een actieve en toegewijde gemeenschap zal de waarde van NUGX enorm toenemen. Experts zeggen dan ook dat het één van de beste altcoins is om in te investeren.

NuggetRush (NUGX) onderscheidt zich doordat het goudwinning, cryptovaluta en fysieke ambachtelijke mining combineert tot een geavanceerd en spannend P2E-spel. De game biedt een meeslepende ervaring en beloont de spelers met waardevolle in-game assets.

Tijdens het gebruik van NuggetRush (NUGX) kunnen gamers samenwerken met anderen om verschillende goudzoektochten te verkennen. In-game verzamelobjecten, waaronder zeldzame NFT’s, gedolven activa en personage-NFT’s, kunnen worden verkocht of verhandeld op de marktplaats van NuggetRush. Bovendien kunnen spelers de coole NFT’s op de markt verhandelen terwijl ze overstappen naar hogere niveaus van het interessante spel.

Momenteel bevindt de voorverkoop van NUGX zich in de Launchpad-ronde, ter waarde van $0,019. Aan het einde van deze ronde zal de waarde van NuggetRush (NUGX) stijgen tot de noteringsprijs van $0,020 en enorm exploderen. Het project heeft meer dan 255 miljoen NUGX-tokens verkocht en meer dan $3,4 miljoen opgehaald. Het is dus vandaag de dag de beste crypto-investering.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.