Altcoin, BitTorrent

BitTorrent stijgt nadat Binance en Huobi handelscompetities aankondigen

De BitTorrent koers is vandaag met meer dan 87% gestegen als gevolg van verschillende handelscompetities waarbij BTT-tokens betrokken zijn. Kan de prijs verder nog verder stijgen?


Binance- en Huobi-handelscompetities duwen BTT omhoog

BitTorrent is een platform om peer-to-peer gegevens uit te wisselen en bestaat sinds juli 2001. Het platform werd echter in juli 2018 gekocht door het TRON blockchain-platform. Sinds de overname is BitTorrent erin geslaagd verschillende tools te verbeteren en nieuwe toe te voegen. Hun eigen crypto token genaamd, BTT, werd in februari 2019 gelanceerd op het TRON-netwerk.

De plotselinge prijsstijging van vandaag wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door meerdere handelscompetities waarbij BitTorrent betrokkken is, waaronder de competities die worden georganiseerd door de grote crypto exchanges Huobi en Binance.

De BTT koers is vandaag dus met meer dan 87% gestegen en ook Tron’s TRX token boekt een winst van meer dan 20 procent.


BTT-handel binnen duidelijk omschreven bereik

Als we de BTT grafiek bekijken, zien de enorme prijsstijging zien die op vrijdag begon. De stijging ging gepaard met een gezonde stijging van het volume waardoor BTT een piek van $0,004 bereikte.

BitTorrent bevindt zich momenteel in een gezonde consolidatiefase, waarbij de prijs een vlagpatroon vormt. 

BTT koersverloop – Bron: Tradingview

De token handelt momenteel tussen het 38,2% Fib-retracementniveau van $0,00326 en het 23,6% Fib-retracementniveau van $0,00355. Pas als dit laatst genoemde niveau doorbroken wordt kan de koers verder stijgen.