Nieuws, Trending

BitTorrent Token binnen 15 minuten uitverkochtDe cryptocurrency-token van BitTorrent (BTT) is na zijn lancering binnen 15 minuten uitverkocht. In deze 15 minuten zijn er 50 miljard tokens verkocht, wat gezamenlijk zo’n €6 miljoen heeft opgebracht.


BitTorrent

BitTorrent is een programma waarmee peer-to-peer gegevens worden uitgewisseld. Dit betekent dat de bestanden die via het programma worden verzonden niet op een server staan maar juist bij de personen die het verspreiden.


BitTorrent Token (BTT)

De crypto-token van BitTorrent is gebaseerd op een TRC-10-token. Het doel van de BTT is om transacties op het platform zelf uit te voeren. Hierdoor wordt het gat tussen BitTorrent-clients en andere deelnemende serviceaanvragers of -providers gedicht.Binance

De BTT werd via Binance aangeboden in twee gelijktijdige sessies. Op deze manier konden zowel kopers die de eigen token van Binance gebruiken de nieuwe token aanschaffen, net als de Tron-gebruikers waar de BTT op gebaseerd is.


BNB versus Tron

De gebruikers van de BNB hebben het record gezet, zo was de BTT in die sessie in 13 minuten en 25 seconden uitverkocht. Gebruikers van Tron deden hier iets langer over, hier waren de overige BitTorrent-tokens in 14 minuten en 41 seconden uitverkocht. In beide gevallen een mooie tijd voor in totaal 50 miljard tokens.