Exchange,

Bittrex international stopt zijn diensten in 31 landen

Bittrex International, de op Malta verblijvende eenheid van de Amerikaanse crypto exchange Bittrex, zal haar activiteiten in 31 landen staken.


Reden voor sluiting is onduidelijk

In een e-mail die gestuurd werd aan de klanten liet Bittrex international weten dat de exchange de toegang op 29 oktober zal stoppen. Ook vraagt de exchange haar klanten hun geld op te nemen voor die datum.

Volgens een rapport heeft Bittrex International zijn hele gebruikersbestand in Venezuela en 30 andere landen laten weten dat het de diensten voor gebruikers in de landen stop zal zetten. Er wordt geen duidelijke reden gegeven voor de actie. Naast Venezuela zullen ook de volgende landen geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van Bittrex International:

Afghanistan, Egypte, Bosnië, Cambodja, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Congo, Ivoorkust, Tunesië , Ethiopië, Oeganda en Jemen.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)