Bitvavo, mobiel start
Bitvavo

Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro

De Nederlandse crypto beurs Bitvavo heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt door binnen slechts 24 uur een handelsvolume van $1 miljard te realiseren. Deze prestatie valt samen met een periode van stijgende cryptoprijzen, wat heeft geleid tot buitengewone handelsactiviteit op het platform.

Marktleiderschap in de Europese cryptomarkt

Bitvavo is niet nieuw op de cryptomarkt; sinds de oprichting heeft het platform zich onderscheiden door voorop te lopen in de handel van digitale valuta. Met een aanbod van meer dan 200 crypto’s op een platform dat zowel gebruiksvriendelijk is voor beginners als geavanceerd genoeg voor ervaren handelaren, heeft Bitvavo bewezen een belangrijke speler te zijn.

De recente piek in handelsvolume benadrukt de groeiende bekendheid en het vertrouwen dat de crypto community in Bitvavo stelt.

Dit succes is een directe weerspiegeling van de sterke marktpositie van Bitvavo, met name wat betreft Euro spot volumes. Recent onderzoek bevestigt Bitvavo’s leiderschap in deze niche, onderstreept door de groeiende interesse in cryptocurrency-handel binnen Europa.

De toekomstvisie van Bitvavo

De visie van Bitvavo reikt verder dan alleen het huidige succes. Met een nadrukkelijke focus op innovatie en het verbeteren van de dienstverlening, streeft het platform ernaar om aan de voortdurend veranderende behoeften van zijn gebruikers te voldoen.

We zijn onderweg om de grootste crypto exchange in Europa te worden, aldus Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo.

Deze ambitie wordt gedreven door een toewijding aan het bieden van een superieure handelservaring, lage kosten en een brede toegankelijkheid voor een divers publiek. De prestatie van het bereiken van een handelsvolume van $1 miljard in slechts 24 uur is niet alleen een bewijs van het succes van Bitvavo, maar ook van de groeiende interesse in de cryptosector als geheel.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo breidt uit naar Spanje met officiële registratie bij centrale bank
Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen