Bitvavo Logo
Bitvavo, Exchange

Bitvavo introduceert automatische Crypto Aankoopfunctie voor gebruikersgemak

In een recente ontwikkeling heeft Bitvavo een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd ‘Periodiek aankopen’. Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om automatisch cryptocurrency te kopen met hun eurosaldo, waardoor het investeringsproces vereenvoudigd wordt.

Deze aanpak wordt in de financiële wereld regelmatig ingezet en is vooral populair onder platforms waar de Amerikaanse dollar als basisvaluta dient. Maar ook op andere platforms wordt het steeds populairder. Deze methode staat ook wel bekend als ‘Dollar-Cost Averaging’ (of DCA afgekort).

Investeren zonder constant volgen van de markt

Deze nieuwe functie van Bitvavo biedt gebruikers het gemak om in cryptovaluta te investeren zonder constant de markt te hoeven volgen. De aankopen worden op een willekeurig moment van de dag uitgevoerd, op de dag die de gebruiker heeft gekozen voor de periodieke aankoop.

Dit element van willekeurigheid is specifiek ontworpen om marktmanipulatie en handel met voorkennis te voorkomen, wat een extra laag van beveiliging en eerlijkheid biedt aan het investeringsproces.

Desondanks, voor gebruikers die op een specifiek tijdstip een transactie willen uitvoeren, adviseert Bitvavo om de transactie handmatig te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers die meer controle willen hebben over hun aankooptijdstippen, deze optie nog steeds tot hun beschikking hebben.

Met deze nieuwe functie positioneert Bitvavo zich als een gebruiksvriendelijk platform voor zowel ervaren als nieuwe investeerders in de snelgroeiende wereld van cryptocurrency. Via een video op YouTube wordt nog eens laten zien hoe de nieuwe functie werkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’