Bitvavo Logo
Altcoin, Bitvavo

Bitvavo voegt deze populaire Cryptomunt toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

In een recente ontwikkeling heeft Bitvavo, de grootste Nederlandse cryptocurrency exchange, Casper (CSPR) aan haar assortiment toegevoegd. Casper, bekend om zijn populariteit in de cryptowereld, was de meest aangevraagde cryptomunt door gebruikers van Bitvavo. Dit markeert een belangrijke uitbreiding van het platform, gezien de groeiende vraag naar deze specifieke cryptocurrency.

Wat is Casper (CSPR)?

Casper is een blockchain-netwerk dat gericht is op het veilig en efficiënt verwerken van een hoog volume aan transacties. Het maakt gebruik van een uniek consensusprotocol genaamd “Highway” en combineert dit met het Proof-of-Stake mechanisme en de WebAssembly-standaard.

Het doel van Casper is om een blockchain-protocol te bieden dat veiligheid, schaalbaarheid en decentralisatie integreert. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als individuele gebruikers. De CSPR-token, de native cryptocurrency van het netwerk, biedt belangrijke functies zoals voorspelbare kosten, on-chain governance, smart contract-upgrades en efficiënte on-chain transacties.

7% staking rewards

Voor de CSPR-houders is er ook goed nieuws. Bitvavo biedt per direct staking rewards aan van 7% per jaar voor Casper. Gebruikers kunnen deze functie direct in hun Bitvavo-account activeren, wat een extra stimulans is om te investeren in Casper via het platform.

Casper koers schiet omhoog

In lijn met deze positieve ontwikkelingen heeft Casper een indrukwekkende prijsstijging laten zien. In de afgelopen 24 uur is de koers van Casper met maar liefst 36% gestegen, een duidelijk teken van het toenemende vertrouwen van beleggers in deze munt. Deze stijging onderstreept de relevantie van de toevoeging van Casper aan het Bitvavo-platform en benadrukt de groeiende interesse in diversificatie binnen de crypto-portfolio’s van beleggers.

De toevoeging van Casper aan Bitvavo is niet alleen een reactie op de vraag van de gemeenschap, maar ook een strategische zet die de positie van Bitvavo als een leidende speler in de Nederlandse cryptomarkt versterkt. Met deze nieuwste toevoeging toont Bitvavo aan dat het actief luistert naar haar gebruikers en zich inzet voor het bieden van een breed en relevant assortiment van cryptomunten.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Casper of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC