Bloomberg: Er komt een grote koersstijging – $13.000 eerste doel

Volgens Bloomberg suggereren de smalste bollinger-bands ooit dat Bitcoin op dit moment consolideert voor een grote uitbraak.

Bloomberg blijft optimistisch over Bitcoin zolang het maar boven een belangrijk ondersteuningsniveau blijft. Een analist van Bloomberg, genaamd McGlone, vertelt dat de afnemende volatiliteit die we op dit moment zien zorgen voor de krapste Bollinger Bands ooit. Dit duidt en op een consolidatiefase.


Bitcoin prijs van $13.000 goed mogelijk

McGlone vertelt dat hij verwacht dat er na de consolidatiefase een enorme uitbraak zal volgen. Naar zijn mening bereidt Bitcoin zich dan ook voor om tot boven de $13.000 weerstand te stijgen. Tegelijkertijd zegt hij dat het van cruciaal belang is dat de prijs niet onder de $ 6.500 komt:

“Onze grafiek toont het opwaarts aflopende voortschrijdend gemiddelde van 260 dagen. Dit betekent dat wanneer Bitcoin het krappe bereik doorbreekt de $13.000 weerstand een goed eerste doel om te bereiken. Onder de onderste band zakken van $6.500 zou de opwaartse trend in gevaar brengen. ”


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Bitcoin volatiliteit neemt af

McGlone merkte verder op dat de volatiliteit van Bitcoin ten opzichte van goud het laagst is sinds de record bull run van 2017 en ver onder het gemiddelde ligt:

“De volatiliteit van 260 dagen, ongeveer 4,4x die van die van goud. Dit is het laagste volatiliteitsverschil sinds april 2017. Het gemiddelde is ongeveer 6,4x en de piek was 12,2x in 2011.”

Onlangs voorspelde Bloomberg al dat Bitcoin de recordhoogten van $20.000 zou kunnen herwinnen, en zelfs zou stijgen naar een nieuw hoogtepunt van $28.000.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken