Borroe Solana
Solana

Crypto analist extreem bullish over Solana en andere altcoins

De populaire crypto analist Bluntz voorspelt nieuwe stijgingen voor Solana (SOL) en verwacht ook veel van het op Solana gebaseerde Jupiter. Volgens de analist lijkt het erop dat Solana een ABC-correctie heeft afgemaakt ten opzichte van Bitcoin op de 8-uur grafiek.

“Solana maakt zich op voor een nieuwe stijging in mijn ogen. SOL/BTC ziet eruit als een mooie afgemaakte ABC nu”, zo schrijft Bluntz.

Waar baseert Bluntz zijn analyse op?

Bluntz baseert zich voor zijn analyse op de zogenoemde Elliott Wave Theory, die op zijn beurt gebaseerd is op de psychologie van de massa.

Volgens die theorie zien bullish assets vaak stijgingen na de afsluiting van een ABC-correctie. Op basis van de grafiek van Bluntz lijkt hij een stijging naar 0,00365 BTC te voorspellen voor SOL/BTC.

Op het moment van schrijven handelt Solana op een koers van 201,08 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een stijging van 2,16 procent op de borden.

Daarmee is Solana de best presterende munt in de top vijf. Kan het de komende dagen nog dichterbij Ethereum komen? Het inhalen van Ethereum lijkt op de lange termijn immers het belangrijkste doel voor Solana.

Ook bullish over Solana-altcoin Jupiter

Naast Solana is Bluntz ook bullish over de op Solana gebaseerde altcoin Jupiter (JUP). Bluntz voorspelt dat JUP ook aan nieuwe stijgingen kan beginnen na het afmaken van een ABC-correctiepatroon.

“JUP ziet er hier heel springerig uit en is duidelijk de sterkste van de heilige driehoek: JUP, JTO en PTH.”

Over de afgelopen 24 uur is Jupiter met 20,94 procent gestegen en staat het op een koers van 1,82 dollar. Daarmee lijkt Bluntz dus gelijk te hebben gekregen in zijn analyse, wat laat zien dat hij een analist is die het volgen waard kan zijn als het om technische analyse gaat.

Als laatste deelt hij de onderstaande bullish grafiek voor de Dogecoin koers.

Dogecoin lijkt in deze grafiek bezig aan een patroon dat voor Bitcoin voorafging aan een gigantische koersexplosie. We moeten echter niet vergeten dat er voor Bitcoin een duidelijke reden was om te exploderen: namelijk de ETF-aanvraag van BlackRock in juni 2023.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?