Nieuws, Trending

Bodem van Bitcoin (BTC) zal rond $3000 liggen

De CEO van cryptocurrency bedrijf ‘Genisis Trading’, zegt dat de Bitcoin prijs zal kunnen zakken tot $3000. Dat zal de absolute bodem zijn.

Bitcoin zal zeker tot $3000 dalen

Moro vertelt dat hij verwacht dat de Bitcoin nog eens 30 procent van zijn waarde zal verliezen voordat de bodem van $3000 dollar bereikt wordt. “De bodem is echt nog niet bereikt totdat BTC het niveau van 3K hebt bereikt.” Hij vertelt dat hij niet verwacht dat de Bitcoin prijs kan stabiliseren rond de $3500 dollar. Hij verwijst er dan ook op dat de $4000 dollar grens ook al niet gehouden is. De crypto investeerder vertelt dat langetermijnbeleggers zullen wachten met investeren totdat de Bitcoin koers weer wat omhoog gaat. Daarnaast vertelt hij dat het onverstandig is om cryptocurrency te kopen tijdens een dip: “Dit is ongeveer de vijfde of zesde keer dat de Bitcoin koers met meer dan 75 procent is gedaald. Als je op lange termijn kijkt, dan geloof ik niet dat institutionele beleggers er uiteindelijk echt iets om geven waar de prijs van Bitcoin eindigt in 2018, simpelweg omdat ze de dingen drie tot vijf jaar bekijken. “

Mining rigs gaan in de uitverkoop

Moro vertelt dat de kosten voor het minen van een Bitcoin zullen dalen omdat de hashratio is gedaald. De crypto crash heeft gezorgd voor een zelfde soort daling in de winstgevendheid van crypto mining bedrijven. Het schijnt zelfs dat Chinese miners hun apparatuur verkopen met verlies. “Sommige mining rigs worden op de tweedehandsmarkt verkocht voor slechts 5 procent van hun oorspronkelijke waarde.” De Bitcoin prijs is blijven dalen, sinds de hardfork van Bitcoin Cash. Op het moment van schrijven is 1 BTC token ongeveer rond de $3705 dollar.