BONKmeme
Persbericht

BONK Koers Verwachting: Bonk Haalt Pepe In Met 120% Pump – Zal Nieuwe Crypto Meme Rally Voortzetten?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks de recente volatiliteit binnen de crypto markt zijn het de crypto meme coins van het Solana netwerk die aanzienlijke winsten hebben weten te realiseren. Met name BONK wist in de afgelopen dagen hard te stijgen en doet het hiermee over de afgelopen week zelfs beter dan PEPE. 

Bonk bevindt zich op dit moment rond de $0,00002743 en heeft daarmee een nieuwe piek behaald deze maand. Bonk ging PEPE zelfs voorbij als de best presterende meme coin van de afgelopen maand. 

Meme Coin Markt Realiseert Aanzienlijk Herstel Na Recente Crypto Crash

Waar crypto meme coins in aanloop naar de Bitcoin halving nog de grootste verliezers waren van de crypto crash zijn het nu de grootste winnaars na de Bitcoin halving. Crypto meme coins zijn over de afgelopen week in staat geweest om aanzienlijk grotere stijgingen te realiseren dan de rest van de crypto markt en Bonk is zelfs de best presterende crypto uit de top 100. 

Bonk Market Cap Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Bonk wist over de afgelopen 2 weken de market cap te verdubbelen nadat het zich op 13 april nog rond de $0,000012 bevond. 14 dagen later is Bonk met meer dan 130% gestegen naar een hoogte van boven de $0,000027. 

Met deze 130% stijging doet Bonk het over de afgelopen twee weken zelfs beter dan Pepe, de PEPE koers steeg met iets minder dan 110% over deze periode. 

Bonk Koers Verwachting – Ruimte Voor Verdere Stijging

Ondanks de recente stijging van Bonk lijkt de koers nog meer dan genoeg ruimte te hebben om verder te stijgen. Helemaal omdat Bitcoin en Ethereum zich in een moeilijkere fase bevinden en de verwachting is dat er nog een aanzienlijke crypto rally plaats moet vinden. 

Koopsignaal Bonk Koers – Bron: TradingView

De RSI van Bonk bevindt zich op dit moment op 64 en laat daarmee zien dat er nog genoeg ruimte is voor verdere stijgingen. Het MACD histogram geeft tegelijkertijd een koopsignaal af met een waarde van $$0,00000060. 

De huidige Bonk koers is op dit moment meer waard dan zowel de 10-daagse en 20-daagse Moving Averages van de korte termijn als de 50-daagse en 100-daagse Moving Averages van de lange termijn. 

De Bonk koers bevindt zich op dit moment in de buurt van zijn weerstand bij de $0,000028. een stijging voorbij dit niveau zal de deuren wagenwijd openzetten voor een stijging richting zijn nieuwe mijlpaal van $0,000030. 

Op het moment dat de koers afgewezen wordt bij de weerstand van $0,000028 is er een kans dat Bonk in een neerwaartse trend terechtkomt. Op dat moment zal de koers kunnen rekenen op ondersteuning bij de $0,000019. 

Nu de crypto markt geduldig zit te wachten op een crypto rally is de verwachting dat Bonk alleen nog maar verder kan gaan stijgen. Een stijging tot voorbij Pepe lijkt in dat geval zeer realistisch. Dat zou betekent dat de Bonk koers nogmaals met 100% stijgt. 

Investeerders zullen dus even geduldig moeten zijn en wachten op de volgende crypto rally. Tot die tijd kunnen investeerders op zoek gaan naar crypto projecten die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. 

Met name presale tokens en nieuwe cryptos zijn vaak in staat om aanzienlijke winsten te realiseren. Dit komt door hun lage market cap. Hierdoor is er nog erg veel ruimte voor grote stijgingen. Om deze reden bespreken we hieronder de beste nieuwe cryptos van dit moment. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw Multi-Chain Alternatief voor Dogecoin

Met Dogeverse is er onlangs een nieuw alternatief voor Dogecoin op de markt verschenen. Dogecoin alternatieven doen het vaak goed omdat ze de gebreken van de originele Dogecoin oplossen en daardoor vaak kunnen rekenen op steun vanuit de Dogecoin community. Dogeverse is echter bezig met de ontwikkeling van een uniek multi-chain alternatief voor de grootste meme coin van de wereld die de Dogecoin markt weleens op zijn kop kan gaan zetten. 

Door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains weet Dogeverse een uniek alternatief voor Dogecoin te ontwikkelen. De token zal onder andere ontwikkeld worden voor de Ethereum, Solana, Base, BNB, Polygon en Avalanche blockchains. Gebruikers zijn daardoor ook in staat om hun fondsen gemakkelijk te verschuiven over deze blockchains en daarnaast kunnen ze profiteren van de beste functies van deze platformen. 

Het Dogeverse project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de huidige presale terwijl er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd zijn voor staking beloningen. Door middel van staking zijn gebruikers in staat om een aantrekkelijk passief inkomen te realiseren. Op dit moment is er sprake van een 100% APY. 

De presale van Dogeverse heeft inmiddels al meer dan $11 miljoen opgehaald en is daarmee het bewijs dat investeerders geloven in dit unieke nieuwe project. Tokens kosten op dit moment $0,000301 per stuk, maar zullen binnen beperkte tijd verder stijgen in waarde. Tokens zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, BASE, MATIC, AVAX, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

WienerAI (WAI) – Combineert de Werelden van AI Crypto en Meme Coins

WienerAI is een nieuwe meme coin die de werelden van AI crypto en meme coins weet te combineren. Deze meme coin maakt gebruik van een leuke AI Wiener hond mascotte en weet hierdoor al de nodige aandacht te winnen. 

De native WAI token wordt ontwikkeld op de Ethereum blockchain en kan daardoor profiteren van de standaard functies van een ERC-20 token. Het project heeft nog geen echte utility, maar kan desondanks rekenen op ondersteuning uit zowel de AI crypto als meme coin community. 

De WienerAI token is wel te gebruiken voor staking. Op deze manier kan de WAI token gebruikt worden om een passief inkomen te genereren. Het helpt volgens het WienerAI team mee aan de stabilisatie van het platform en daarnaast zal het de “wiener army” kunnen vergroten. Op dit moment zijn er al meer dan 540 miljoen WAI tokens vastgezet en is er sprake van een APY van maar liefst 1.883%. Ondanks dat dit percentage over de loop van der tijd zal afnemen zullen vroege investeerders nu al grote winsten kunnen realiseren. 

De presale van de WAI token heeft inmiddels al meer dan $370.000 weten op te halen sinds het onlangs gelanceerd werd. Tokens kosten nog beperkte tijd $0,0007 per stuk, maar zullen in elke presale fase verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Solana Meme Coin Die Profiteert van Solana Succes

Slothana is een nieuwe Solana meme coin die zich perfect gepositioneerd heeft om te gaan profiteren van het huidige succes van de Solana blockchain. Solana is recentelijke verantwoordelijk geweest voor de opkomst van grote meme coins zoals Bonk, Dogwifhat en BOME. Slothana hoopt nu dezelfde soort stijgingen te kunnen realiseren op het moment dat de token live gaat. 

Om de presale succesvol te maken introduceerde het Slothana team een send-to-wallet airdrop systeem die het nog makkelijk maakte voor investeerders om deel te nemen aan de presale. Het enige wat investeerders hoefden te doen is SOL token over te maken naar het wallet aders van Slothana. Dit bleek ook in de praktijk al snel een succes, aangezien de presale binnen no time zijn doel van $10 miljoen bereikte. 

Doordat het doel van $10 miljoen bereikt is zal de presale nu op 29 april ten einde lopen. Dit betekent dat investeerders nu nog maar beperkt de tijd hebben om SLOTH tokens te kopen voordat deze gelist worden op exchanges en mogelijk exploderen in waarde. 

1 SOL levert je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. Dit staat gelijk aan ongeveer $0,0144 per token afhankelijk van de huidige SOL koers. 

Bezoek Slothana Presale

Smog (SMOG) – Onalngs Gelanceerede Solana Meme Coin Met Veel Potentieel

Smog is nog een voorbeeld van een nieuwe Solana meme coin die meteen al aanzienlijk wist te stijgen tijdens zijn lancering. Smog maakte geen gebruik van een presale, maar werd in plaats daarvan meteen gelist op een DEX. Dit is vaak een risicovolle strategie, maar in het geval van Smog bleek die meteen succesvol. 

De SMOG token wist namelijk binnen 24 uur te stijgen met meer dan 100%. Vervolgens wist de token zijn stijging voort te zetten richting de 200%. Sindsdien heeft de token moeten consolideren, maar is het nog altijd 80% meer waard en lijkt het zijn waarde vast te kunnen houden in afwachting van de volgende crypt rally. 

Smog Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Het team doet er in de tussentijd alles aan om de naamsbekendheid van het project te vergroten. Hiervoor heeft het dan ook 50% van de token voorraad gereserveerd. Daarnaast heet het team nog eens 35% van de token voorraad geserveerd voor airdrop beloningen. Deze airdrops gaan namelijk een belangrijk aandeel vormen in de token allocatie van het project. Om in aanmerking te komen voor deze airdrop zul je Smog tokens moeten kopen. 

Smog tokens waren initieel alleen te koop op de Jupiter DEX, maar het begin van deze maand werd bekend dat de tokens ook te koop zijn op de MEXC exchange. Gebruikers die tokens kopen op de website komen daarnaast nog in aanmerking voor 10% extra korting. 

Bezoek Smog Website

Sponge (SPONGE) – Bekende Meme Coin Binnen Crypto Community Ondergaat Update

Sponge is een bekende naam onder veel traders, aangezien deze meme coin in korte tijd een market cap wist te realiseren van boven de $100 miljoen. Door zijn gebrek aan utility mest de token sindsdien echter consolideren, maar het team heeft er nu voor gekozen om een grote update door te voeren. 

Met de introductie van Sponge V2 wil het team van Sponge de gebreken van de originele Sponge oplossen. Zo zal Spong V2 utility hebben aangezien het een belangrijke rol speelt binnen Play 2 Earn racing games en daarnaast zullen gebruikers de SPONGEV2 token ook kunnen staken voor aantrekkelijke beloningen. 

Daarnaast heeft het team ervoor gekozen om de migratie naar de Polygon blockchain te maken. Hierdoor kan Sponge namelijk gebruik maken van goedkopere en snellere transacties. Deze migratie leidde meteen tot het nodige enthousiasme binnen de community en zorgde ervoor dat de koers een nieuwe stijging tegemoet ging. 

Sponge V2 token zullen de SPONGE token uiteindelijk volledig gaan vervangen. SPONGE tokens zullen permanent verwijderd worden, terwijl SPONGEV2 tokens SPONGE gaan heten. Tokens zijn op dit moment nog te koop op Sponge Website middels ETH, MATIC en USDT. 

Bezoek Sponge Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.