Altcoin Nieuws, Nieuws, Trending

Altcoin Nieuws, Nieuws, Trending

Brave beloont gebruikers met BAT tokens voor kijken reclame

De blockchain browser genaamd Brace heeft Brave Ads gelanceerd, een optie waarmee gebruikers BAT tokens kunnen verdienen met het bekijken van advertenties.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Brave gaat gebruikers belonen met Basic Attention Token (BAT)

De lancering werd op 24 april aangekondigd op de Brave website. In de aankondiging staat dat gebruikers van de Brave browser nu 70 procent van de advertentie inkomsten ontvangen als beloning voor hun aandacht. De gebruikers krijgen dit uitbetaald in Basic Attention Token (BAT), de officiële crypto token van de browser.

Brave zorg ervoor dat mensen alleen in contact komen met reclames als ze dat willen en voor de diensten waar ze reclame van willen ontvangen. Volgens Brave zorgt dit voor een veel betere efficiëntere reclame strategie voor bedrijven. Ook zorgt het ervoor dat de privacy en beveiliging van de gebruiker hoger in het vaandel staan. Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Brave Software zei:

“Met Brave Ads lanceren we een digitaal advertentieplatform dat als eerste de gegevensrechten van gebruikers beschermt en hen voor hun aandacht beloont. Brave advertenties zijn ook bedoeld om de economie en conversie van de online advertentie-industrie te verbeteren, zodat publishers en adverteerders kunnen groeien zonder tussenpersonen die enorm veel geld vragen.”


Hoe reageert de BAT koers?

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Basic Attention Token rond de $0,424 dollar. Twee dagen gelden, voor de aankondiging, lag de BAT prijs rond de $0,40 dollar. Dat betekent dat de koers met een paar procent is gestegen. Echter, de hele maand presteert de munt al uitzonderlijk goed. De munt is namelijk in 30 dagen tijd van $0,203 naar $0,424 dollar gestegen. Dat is een procentuele stijging van meer dan 100%.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten