Altcoin, Solana

Brave kondigt samenwerking met Solana aan voor ondersteuning van DApp

Brave Software heeft de ondersteuning van Solana aangekondigd voor zijn DApp. De prijs van het digitale activum lijkt hierdoor in de afgelopen 24 uur te zijn gestegen.

De integratie van DApp

Amelia Daly, het hoofd van Partnerships bij de Solana Foundation, ze het volgende over de nieuwe DApp-integratie: “Gebruikerservaring kan erg gefragmenteerd zijn in crypto. De Brave DApp-integratie is belangrijk omdat het naadloze browsergebaseerde verbindingen met uw favoriete Solana-programma’s mogelijk maakt en omdat het is geoptimaliseerd voor uw mobiel.”

@Solana DApp is nu beschikbaar op Brave voor iOS en Android! Naast het opslaan, verzenden en kopen van SPL-tokens in de wallet, kunt u nu ook verbinding maken met en communiceren met apps zoals @MagicEden, @Orca_so en @JupiterExchange.

– Dappere software

Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Brave, zei het volgende:

Brave lijkt steeds meer de voorkeursbrowser voor de Web3-wereld te worden. Met de toevoeging van de ondersteuning van Solana op de mobiel breiden we dat bereik uit naar een andere belangrijke groep die op zoek is naar snelle en vriendelijke manieren om hun crypto onderweg te gebruiken.

Solana whales weer actief

Whale Alerts heeft aanzienlijke Solana overdrachten geregistreerd ter waarde van 7.981.517 SOL, wat ongeveer $184.488.088 is.

Momenteel handelt SOL tegen een prijs van $23,65. SOL zag de afgelopen 24 uur een prijsstijging van 1,5%. Het heeft de afgelopen week echter evenveel waarde verloren. Met 370 miljoen SOL in omloop heeft Solana een marktkapitalisatie van $8,83 miljard.

Op 6 november 2021 bereikte SOL een recordprijs van $259 en bevindt zich daarmee momenteel 90,9% onder zijn all-time high. Na een aanzienlijke waardedaling door netwerkuitval, heeft het netwerk zich dit jaar hersteld. Afgezien van de herhaalde storingen, hebben de gevolgen van de FTX-crash SOL hard getroffen.

Oprichters Anatoly Yakovenko en Raj Gokal beweerden onlangs echter dat, ondanks de grillige toestand van de crypto-industrie, er een mooie toekomst voor het netwerk ligt.

Volgens DefiLlama heeft SOL 92 protocollen en een Total Value Locked (TVL) van $262,74 miljoen. Het is de 12e grootste defi-chain op het platform.

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken