Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Breaking: 90% van de Terra-gemeenschap stemt tegen het Luna Fork-voorstel

Gisteren deed de oprichter van Terra, Do Kwon, een voorstel over het vervolg van het cryptoproject. In dit voorstel gaf Do Kwon aan het project te forken in twee verschillende blockchains. De leden van de community hebben echter tegen het voorstel gestemd. Ze vragen in plaats daarvan om de implementatie van een burn-mechanisme.

De meerderheid van de Terra-gemeenschap heeft tegen de Hard Fork-mechanisme gestemd

Volgens een voorlopige peiling op Terra’s community forum heeft bijna 90% van de leden tegen het voorstel van Do Kwon, om een hard fork in te voeren, gestemd.

De poll heeft 2800 stemmen verzameld, waarbij 90% van de stemmen aangeeft het niet eens te zijn met het voorstel van Do Kwonn over een hard fork. In plaats daarvan stellen de leden een alternatief burning-mechanisme voor dat de token deflatoir maakt.

Op 16 mei kondigde Do Kwon een ​​alternatief plan aan dat bedoeld was om de Terra-blockchain te stabiliseren, inclusief het opnemen van een forking-mechanisme. Zo’n Fork-mechanisme is een methode die de bestaande blockchain zal splitsen door een nieuwe chain te introduceren. De nieuwe chain zal uitsluitend de nadruk leggen op het bouwen van nieuwe DeFi-applicaties op Terra in plaats van zich te concentreren de geflopte algoritmische UST stablecoin.

De Terra-commuity is echter tegen het idee om een ​​hardfork-mechanisme op te nemen en eist een verklaring waarom Do Kwon een ​​hard fork wordt wil in plaats van een burn mechanisme.

“Ik zal de fork ALLEEN ondersteunen NADAT iemand van het team heeft uitgelegd WAAROM we een burn niet kunnen implementeren. De meerderheid van de gemeenschap wil dat en is bereid om te blijven en het project te steunen, en ik begrijp niet waarom ze genegeerd worden. Tot die tijd is het een NEE.” Schreef een gebruiker op het forum.

Ook Changpeng Zhao ziet geen waarde in een hard fork

Ook de Changpeng Zhao, de CEO van crypto exchange Binance is geen fan van het voorgestelde plan. Hij vertelde dat een fork geen extra waarde zal toevoegen op de lange termijn.

Do Kwon schreef in zijn Twitter bericht dat het voorstel op 27 mei zal worden gelanceerd, als het de goedkeuring kreeg van de meerderheid van de netwerkvalidators. Op dit moment lijkt dit echter niet zo te zijn.

Altcoin nieuws

Avalanche stijgt met 25% door stijgende NFT-volumes Avalanche stijgt met 25% door stijgende NFT-volumes
Chainlink koers kan een flinke boost krijgen dit jaar Chainlink koers kan een flinke boost krijgen dit jaar
BNB koers stijgt met 39 procent, maar de activiteit op de blockchain neemt af BNB koers stijgt met 39 procent, maar de activiteit op de blockchain neemt af
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten