Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Burger King geeft gratis crypto weg bij aankoop van een maaltijd

De komende drie weken kunnen, helaas alleen Amerikaanse klanten, van Burger King gratis Bitcoin, Ethereum of DOGE krijgen bij hun Whopper, dankzij een samenwerking met Robinhood.


Marketing met cryptovaluta

Fastfoodketen Burger King is een samenwerking aangegaan met handelsplatform Robinhood om gratis crypto’s weg te geven aan haar klanten. Dit is een duidelijk teken dat de vraag naar cryptocurrencies groeit.

Van 1 t/m 21 november krijgen Burger King-klanten in de Verenigde Staten die $5 of meer uitgeven gratis crypto tokens, voornamelijk in de vorm van Dogecoin. Dit kondigde het bedrijf vandaag aan. Een paar klanten krijgen zelfs de kans om een hele Bitcoin of Ethereum te winnen. Om te winnen moeten gebruikers zich wel registreren bij Robinhood om de beloning te ontvangen.

In totaal is er een prijzenpot van 2 miljoen DOGE, 20 BTC en 200 ETH tokens die weggegeven worden.

Steeds meer bedrijven beginnen crypto’s serieus te nemen en dit is een goed voorbeeld. Vooral de fastfood sector lijkt erg geïnteresseerd. Niet alleen Burger King, maar ook McDonald’s, Pizza Hut en Taco Bell begeven zich in de crypto wereld. Opvallend is dat vooral Dogecoin vaak wordt gebruikt door de bedrijven als prijs om te winnen. Dit is mede de reden waarom de meme-tokens zo populair zijn in Amerika.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten