Nieuws, Trending

Buy the dip: Is dit het moment op Bitcoin te kopen?

Gisteren en vandaag hebben we een enorme crypto crash gezien. De Bitcoin koers zakte tot onder de $6400 dollar en altcoins als Ethereum en Ripple verloren meer dan 15 procent van hun waarde. Op dit moment zien we de koersen weer een klein beetje herstellen. Is dit hét moment om goedkoop crypto’s te kopen?

Bitcoin

Bitcoin kopen? Dit is het juiste moment

Gisteren zagen we de Bitcoin koers enorm crashen. In een dag tijd zakte de Bitcoin koers van $7200 tot $6400 dollar. Dat betekent dat de BTC koers met meer dan 11 procent is gedaald. Nu, om 16:00 ‘s middags zien we de Bitcoin koers een klein beetje herstellen. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6517 dollar. Een uur geleden lag de BTC koers nog rond de $6430 dollar. Dit lijken de voortekenen van een licht herstel. Na een flinke crash zien we dat de zo genoemde ‘weak hands’ hun cryptocurrency portfolio in paniek verkopen. Deze enorme verkoop van cryptomunten zorgt voor een nog grotere cryptocrash. Als de weakhands hun crypto in de uitverkoop hebben verkocht zien we vaak dat de koersen weer gaan stijgen. Meer ervaren investeerders kopen de crypto’s in zo’n dal. Of de Bitcoin koers nu weer omhoog zal schieten is helemaal niet zeker. Als je een beetje risico durft te nemen is dit volgens ons een goed moment om te investeren.   bitcoin verwachting   Wij verwachten dat de Bitcoin koers in de rest van de week langzaam zal herstellen. Onze verwachte koers voor het eind van de week ligt dan ook tussen de $6700 en $6800 dollar. Hierboven zie je een maandelijkse grafiek van de Bitcoin koers. De rode vlakken zijn goede instap punten. De groene vlakken zijn punten waarop het verstandig is je Bitcoins te verkopen.   Koop Bitcoin | IDEAL

Waarom is de cryptomarkt gecrasht?

Benieuwd waarom de cryptocurrency markt een enorme crash mee heeft gemaakt? Lees het onderstaande artikel.
Enorme CRASH blijft aanhouden, Bitcoin koers $6400, de reden?!

Live Crypto koersen

Het is pijnlijk om de crypto koersen in de gaten te houden tijdens zo’n enorme crash. Toch is dit het moment waar ervaren traders het meeste geld verdienen. Houd dus altijd de Live crypto koersen in de gaten. Zo kun jij zien wanneer je op het goede moment kunt toeslaan. Bekijk onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen