Nieuws, Trending

Enorme CRASH blijft aanhouden, Bitcoin koers $6400, de reden?!

De enorme crypto crash die gisteren is gestart blijft maar aanhouden. Even leek de crash op te houden rond de koers van $7000 dollar. Nu zien we dat de crash nog groter is dan verwacht. De Bitcoin koers daalt tot $6400 dollar. Wat is nou de reden van de crash?

De reden van de crypto crash

Er worden een aantal belangrijke redenen genoemd waardoor we zo’n enorme crypto crash zien. Één van die redenen is dat een Bitcoin whale die connecties heeft met de zwarte markt Silk Road heel veel Bitcoins heeft gedumpt. Volgens crypto trader Ran Neuner heeft deze whale zo’n 100 duizend Bitcoins verkocht. Een goede reden voor een flinke crash. Een andere veel genoemde reden is dat Goldman Sachs stopt met het plan om een Bitcoin trading platform te openen. Goldman Sachs is een enorm bedrijf met heel veel macht. Het is dus een grote klap dat het bedrijf stopt met de plannen om een Bitcoin trading platform te openen.

Bitcoin

Bitcoin koers blijft crashen. Richting 6400 dollar

De enorme crypto crash die gisteren gestart is blijft doorzetten. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs nog slechts rond de $6440 dollar. 24 uur geleden lag de Bitcoin koers nog rond de $7380 dollar. Dat betekent dat we de Bitcoin koers vandaag mer een ongelofelijke 12,58 procent zien dalen. Eerder schreven we al dat het bijna niet te voorspellen is tot waar de Bitcoin koers blijft dalen. Dit komt omdat investeerders in paniek raken.   bitcoin crash   Deze paniek lijdt vaak tot een nog veel grotere crash als vooraf verwacht wordt. Buy the dip? Het is zeer riskant om op dit moment extra BTC te kopen. Maar we kennen allemaal de uitspraak: ‘High Risk, High Reward.’ Het kan een enorm goede zet zijn om extra bij te kopen.   Koop Bitcoin | IDEAL

Cryptomarkt verliest gemiddeld 17 procent

De gehele cryptomarkt ziet donkerrode cijfers. De koersen van de top 10 crytocurrencies zien een gemiddelde daling van meer 17 procent. Zo zien we de EOS en Bitcoin Cash koers zelfs met meer dan 20 procent dalen. Op het moment van schrijven ligt de marktwaarde van alle cryptocurrencies samen rond de $203,2 miljard dollar. 24 uur geleden lag dit nog rond de $239, miljard dollar. Dat betekent dat er in 1 dag meer dan 35 miljard dollar is verdampt.   crypto crash

Live Crypto koersen

Het is pijnlijk om de crypto koersen in de gaten te houden tijdens zo’n enorme crash. Toch is dit het moment waar ervaren traders het meeste geld verdienen. Houd dus altijd de Live crypto koersen in de gaten. Zo kun jij zien wanneer je op het goede moment kunt toeslaan. Bekijk onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen