calvaria
Persbericht

Calvaria: Duels of Eternity Crypto Game haalt €1 miljoen op met Presale

Goed nieuws voor het team van Calvaria: de trading card game heeft met de presale van hun RIA token de grens van €1 miljoen doorbroken. De teller aan investeringen staat inmiddels op meer dan €1.150.000, en het einde is nog niet in zicht. 

Calvaria kan de Grootste Crypto Gaming Presale ooit worden

Calvaria: Duels of Eternity is een nieuwe play-to-earn crypto game waarbinnen spelers kaarten van karakters en voorwerpen kunnen verzamelen en gebruiken om een eigen team samen te stellen. Hierna kunnen ze de strijd aangaan met elkaar, in ruil voor beloningen. 

Calvaria is een van de beste crypto games die er momenteel zijn die zowel gratis te spelen is als play-to-earn mogelijkheden biedt. Dit houdt in dat het niet nodig is om geld uit te geven om het spel te spelen, en er wel beloningen – in de vorm van crypto token RIA – verdient kunnen worden. Dit maakt het als blockchain spel extra aantrekkelijk voor gamers.

Enkele weken geleden kondigde het Calvaria team het begin van de presale aan. Tijdens deze presale wordt de native token van het spel – de ERC-20 crypto RIA – aangeboden aan fans en geïnteresseerde investeerders.

De presale verloopt in rondes. In totaal zijn er tien rondes waarbij er steeds 30 miljoen RIA tokens voor een vooraf bepaalde prijs worden verkocht. In totaal gaat het om de verkoop van 300 miljoen RIA tokens. De beoogde omvang van de presale loopt daarmee in de miljoenen. De kans is groot dat Calvaria de grootste crypto gaming presale ooit wordt. 

We zien inmiddels dat de presale steeds meer vaart begint te krijgen. Afgelopen week werd de €500.000 gepasseerd, gisteren €1 miljoen en inmiddels staat de teller op ruim €1.150.000. De verwachting is dat de presale uiteindelijk volledig uitverkocht zal zijn. 

De sterke start komt niet helemaal uit het niets. Het team van Calvaria werkt al geruime tijd achter de schermen aan de uitrol van hun trading card game, en er was interesse vanuit diverse hoeken om te investeren. Met de keuze voor een publieke presale krijgt iedereen de mogelijkheid om op eerlijke wijze tegen een scherpe prijs te investeren. 

Naar verluidt lopen er bovendien al gesprekken tussen Calvaria: Duels of Eternity en diverse grote exchanges over een notering van de RIA token na afloop van de presale. Hierbij vallen de namen van crypto exchanges Gate.io en KuCoin het vaakst.

Investeer direct in de Calvaria: Duels of Eternity presale

Toekomst en Koers Verwachting RIA Token

Met de mogelijke listing van de RIA token bij exchanges in het vooruitzicht durven we al voorzichtig een aantal punten te maken over de toekomst van de cryptocurrency. 

In eerste instantie wordt deze tijdens de presale verkocht voor een prijs van $0,01 per token. Dit loopt per ronde op met $0,0055 tot een eindprijs van $0,055. Vroege investeerders maken dus virtueel al 5,5x hun inleg goed nog voor de listing bij exchanges. 

Daarmee lijkt het einde nog niet in zicht. Als het tempo van de presale in het huidige tempo blijft doorgaan en versnellen, zal deze binnen enkele weken tijd uitverkocht zijn. Er ontstaat dan mogelijk een domino-effect, gedreven door achterblijvers die er niet op tijd bijwaren, hype en ook instroom van nieuwe gebruikers en liquiditeit vanaf de exchanges. 

Wanneer RIA direct gelist wordt bij KuCoin, de op 4 na grootste crypto exchange ter wereld, en Gate.io, eveneens een top-10 broker in termen van volume, dan mag direct een hoge liquiditeit verwacht worden. De miljoenen gebruikers van deze platformen krijgen toegang tot de token van het Calvaria project, en dat kan een verder aanzuigende werking hebben.

Zo Investeer je zelf in de Calvaria Token (RIA) Presale

Zelf investeren in de Calvaria presale is eenvoudig. We leggen je in drie stappen uit hoe:

Stap 1: Installeer een geschikte Crypto Wallet

Om mee te doen aan de presale heb je een eigen crypto wallet nodig die geschikt is voor ERC-20 tokens. Twee goede opties zijn MetaMask en Trust Wallet. Om MetaMask te downloaden surf je via je browser naar hun website en download je de wallet gratis. 

Stap 2: Koop ETH of USDT

De RIA token koop je door deze te ruilen voor andere digitale valuta. De handigste opties zijn Ethereum (ETH) en Tether (USDT). Deze kun je zelf kopen bij een crypto exchange en vervolgens versturen naar het adres van je crypto wallet. Via de website van Calvaria kun je de crypto ook aanschaffen met een creditcard. 

Stap 3: Verbinden Crypto Wallet en RIA Kopen

Om RIA te kopen klik je op de knop ‘connect wallet’. Selecteer MetaMask als je deze wallet gebruikt, of WalletConnect voor overige crypto wallets. Bevestig hierna in de pop-up die je ontvangt dat je de verbinding wil maken. 

Na het maken van de verbinding vul je in hoeveel je wilt investeren in RIA. Vul het aantal ETH of USDT in, en je krijgt vanzelf te zien hoeveel RIA je gaat ontvangen. Klik op bevestig, en confirm dit ook met de pop-up van je wallet. Aan het einde van de presale kun je de RIA tokens claimen via de officiële Calvaria website. 

Investeer direct in de Calvaria: Duels of Eternity presale

Let op: doe altijd goed je eigen onderzoek alvorens te investeren in crypto. Crypto zijn een volatiele en risicovolle belegging die in waarde kan stijgen en dalen naargelang vraag en aanbod. Investeer alleen geld dat je kunt missen.