Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano (ADA) doorbreekt de magische $1 grens

De Cardano prijs blijft stijgen en heeft nu zelfs voor de tweede keer in zijn geschiedenis de magische $1 grens doorbroken. De laatste keer dat ADA dit deed, was de prijs in de eerste week van januari 2018 gestegen naar zijn All Time High $1,40. Zal Cardano spoedig een nieuw hoogtepunt neer kunnen zetten?


De geweldige prestaties van Cardano

In 20 dagen tijd is de Cardano koers met een ongelooflijke 200% gestegen. De getallen worden nog beter als we verder uitzoomen. In 3 maanden tijd is de prijs namelijk met 860% gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ADA token rond de $1,06. Dit terwijl de koers gisteren nog rond de $0,927 lag. Dat betekent dat Cardano vandaag een winst 13,5% heeft geboekt.

ADA koersverloop – Bron: Tradingview

Wat belangrijk is om op te merken is dat de koersstijging van ADA niet uit het niets is gekomen. Er wordt namelijk hard gebouwd aan het project en de nieuwe updates in het ecosysteem zorgen ervoor dat het netwerk steeds vaker gebruikt wordt.


Slechts een kwestie van tijd totdat ADA de $1,40 doorbreekt

De ADA koers begon echt te stijgen nadat het IOHK team de ‘Mary-update’ aankondigde. Na de implementatie van de Mary hard fork, zullen ontwikkelaars native tokens kunnen maken die kunnen worden gebruikt op het Cardano-netwerk. Bovendien zullen andere projecten ook kunnen migreren naar de ADA-blockchain, waarbij een laag van interoperabiliteit tussen meerdere ketens wordt benadrukt. Met deze update kan Cardano echt de concurrentie aangaan met Ethereum.

Een Cardano koers van $1 klinkt misschien verbazingwekkend gezien het feit dat het begin 2021 minder dan $0,20 waard was. Toch is de munt nog bijna $,035 verwijderd van zijn All Time High. Nu de fundamenten beter zijn dan ooit lijkt het dus een kwestie van tijd totdat Cardano boven de $1,40 uit zal breken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten