Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano (ADA) kan spoedig $0,50 bereiken

Cardano is uit een consolidatiepatroon gebroken en steeg sindsdien met meer dan 15%. Het aanhoudende bullish momentum zou de ADA prijs naar $0,50 kunnen duwen.


Cardano is klaar voor een grote prijsstijging

Na een consolidatieperiode van twee weken te hebben doorgemaakt, was de Cardano prijs vandaag klaar om uit te breken. De symmetrische driehoek-patroon op de 12-uurs grafiek suggereerde dat er een enorme prijs volatiliteit plaats zal vinden en dat is inderdaad gebeurd.

Gelukkig voor de bulls was een recente toename in koopdruk significant genoeg om Cardano door de weerstandsbarrière van $0,35 te sturen, wat diende als bevestiging van de bullish vooruitzichten. Door de uitbraak naar boven is een voortzetting van de uptrend zeer waarschijnlijk. Zeker als ADA blijft handelen boven het ondersteuningsniveau van $0,35 en de 50 EMA.

ADA koersverloop – Bron: Tradingview

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Weinig weerstand tot $0,50

Gegevens van IntoTheBlock laten zien dat er voor Cardano weinig tot geen weerstand is tot het de weerstand van $0,50 bereikt. Daarnaast zien we een gezonde stijging van het aantal dagelijkse actieve Cardano adressen. Zo zijn er alleen vandaag al meer dan 19.000 nieuwe adressen aangemaakt. Dergelijk marktgedrag toont aan dat beleggers geïnteresseerd zijn om Cardano te kopen tegen het huidige prijsniveau.

Stijging aantal actieve adressen

Het ziet er allemaal dus zeer goed uit voor ADA. Echter, wanneer de koers niet boven het ondersteuningsniveau van $0,35 en de EMA 50 weet te blijven zal de koers weer flink kunnen dalen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten