Cardano,, Trending

Cardano (ADA) prijs Stijgt na lancering Cardano 1.5


Het team achter Cardano, genaamd IOHK, heeft de release van Cardano 1.5 aangekondigd. Het lijkt erop dat de ADA community zeer tevreden is over de weg die Cardano lijkt in te slaan en dat doet de prijs stijgen.

 

De Cardano 1.5 update

In een bericht op het forum van Cardano deelt het IOHK team haar enthousiasme. Ook benadrukken ze dat dit de laatste stap is voor de implementatie van de zogenaamde Shelley update.

“Vandaag geven we Cardano 1.5 vrij op Cardano mainnet. De release van Cardano 1.5 is een mijlpaal, want het is de laatste grote Cardano-release van de Byron-ontwikkelingsfase, die we sinds de lancering van mainnet hebben georganiseerd.”

Cardano gaat dus overstappen van Byron naar Shelley. Twee namen die gegeven zijn voor de fases waarin Cardano verkeert. De update is zo belangrijk omdat ADA zo beter beschermt is tegen 51% aanvallen. Dit gebeurt via de zogenoemde Ouroboros protocol. Dit nieuwe protocol zal worden uitgevoerd via een hard fork en is de sleutel tot een volledige migratie naar een Proof of Stake algorirme.

 
Shelly upgrade roadmap - EN

Cardano community positief: Koers schiet omhoog

De Cardano comminity lijkt positief over de aangekondigde updates wat ervoor heeft gezorgd dat de ADA prijs flink stijgt. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ADA token rond de $0,057 dollar. 24 uur eerder lag de prijs rond de $0,054 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 4 procent is gestegen.

De Cardano prijs begon dinsdag 19 maart al te stijgen maar had even last van de crypto crash van gistermiddag. Vandaag zien we dat Cardano volledig herstelt is van de crash en een nieuw hoogtepunt in 3 maanden tijd heeft bereikt.