Cardano
Cardano

Cardano bereikt een belangrijke mijlpaal op weg naar de Vasil hard fork

De Cardano-ontwikkelaars komen steeds dichter bij de release van de Vasil hard fork. Uit een recente aankondiging van Input Output, is namelijk node 1.35.0 vrijgegeven. De belangrijkste Cardano-ontwikkelaar zegt dat de release van deze node een “belangrijke mijlpaal” is op weg naar de Vasil hard fork.

Cardano node 1.35.0

Het team van Cardano ontwikkelaars bereidt zich nu voor op de release van het testnet. Het voorstel voor de update van het testnet zal worden ingediend zodra 75% van alle stake pools aan boord zijn. Op deze manier wordt namelijk het vereiste niveau van ‘chain-density’ gegarandeerd.

De Vasil hard fork zou oorspronkelijk eind juni worden gelanceerd, maar dit is uitgesteld. Volgens de bijgewerkte planning zal dat nu naar verwachting eind juli gebeuren. Het ziet er naar uit dat de Vasil hard fork de prestaties van Cardano aanzienlijk gaat verbeteren.

Volgens velen zal de upgrade ook goed nieuws zijn voor de prijs. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ADA token rond de $0,50. Dat is zo’n 8 procent hoger dan vorige week.

Cardano nieuws

Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Volgens oprichter Hoskinson is Cardano een must-have voor iedereen
Cardano (ADA) in de lift: Groei en vernieuwing trekken aandacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving