Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano stelt Vasil hard fork uit – Dit is de nieuwe datum

De Vasil hard fork van Cardano is uitgesteld tot volgende maand. Dit omdat er een paar bugs zijn ontdekt.

Volgens een blogpost van Input Output Global heeft het ontwikkelingsteam dat aan het Cardano-netwerk werkt besloten de Vasil hard fork uit te stellen tot volgende maand tijdens een evaluatiegesprek dat afgelopen vrijdag werd gehouden.

Cardano team vindt zeven bugs

Gisteren voerden het ontwikkelingsteam van Cardano een evaluatie uit. Tijdens de evaluatie van de aankomende Vasil hard fork werden in totaal zeven bugs ontdekt.

Hoewel geen van de bugs als ernstig wordt beschouwd, wil het Cardano-team geen enkel risico nemen. Daarom heeft het team ervoor gekozen om de implementatie van de Vasil Hard Fork op het openbare testnet gisteren uit te stellen.

Afgezien van de zeven kleine bugs die zijn ontdekt, merkte het team op dat het de komende dagen nog een paar dingen met betrekking tot de Vasil upgrade moet onderzoeken om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals verwacht.

Op basis hiervan heeft het Cardano-team besloten dat het eind deze maand Vasil gaat uitrollen op het openbare testnet van Cardano. Dit zal een periode van vier weken duren. Als alles goed werkt en exchanges de nodige integratie hebben voltooid, zal de implementatie van het Vasil-mainnet eind juli 2022 live zal gaan.

Vandaag zijn IOG en de Cardano Foundation een nieuwe streefdatum overeengekomen om eind juni het testnet te hard forken. Eenmaal voltooid, geven we uitwisselingen en SPO’s vier weken de tijd om alle vereiste integratie- en testwerkzaamheden uit te voeren.

Wat is de Vasil hard fork?

De Vasil hard fork is bedoeld om de algehele werking van het Cardano-netwerk te versterken. Van Vasil wordt verwacht dat het de snelheid en schaalbaarheid van Cardano een boost zal geven en ook de smart contract-functionaliteit zal verbeteren. Daarnaast zal de upgrade andere belangrijke functies introduceren.

De implementatie op het mainnet van de upgrade zou oorspronkelijk eind deze maand plaatsvinden, maar vanwege de kleine bugs die zijn ontdekt, zal de langverwachte upgrade eind volgende maand live gaan.

Het ontwikkelteam van Cardano wordt veelvuldig bekritiseerd vanwege de constante vertraging bij het vrijgeven van belangrijke upgrades. Het team lijkt zich er echter weinig van aan te trekken. Het team vertelt dat het veel belangrijker is om de veiligheid van gebruikers te kunnen garanderen en een perfect werkende service te leveren dan het project op tijd af te leveren.

Cardano nieuws

Cardano bereikt een belangrijke mijlpaal op weg naar de Vasil hard fork Cardano bereikt een belangrijke mijlpaal op weg naar de Vasil hard fork
Snoop Dogg brengt nieuwe muziek uit in de vorm van NFT’s Snoop Dogg brengt nieuwe muziek uit in de vorm van NFT’s
Cardano prijs stijgt met 14% en zet goede reeks voort Cardano prijs stijgt met 14% en zet goede reeks voort
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten