Altcoin, Cardano

Cardano gaat eindelijk de Mary Upgrade activeren

De Mary hardfork van Cardano zal op 1 maart 2021 native tokens en multi-asset-ondersteuning naar de blockchain brengen.


De datum is bekend

De laatste officiële aankondiging door Cardano-ontwikkelaars neemt alle twijfels weg. De Mary hardfork zal op 1 maart 2021 native tokens en multi-asset-ondersteuning naar de blockchain brengen. Volgens het laatste Twitter-bericht van IOHK heeft het team de eerste dag van de lente bevestigd als de datum van de activering van het Mary Hardfork-mainnet.

Omdat de update wordt geactiveerd door Hardfork Combinator, wordt er geen chain split verwacht in Cardano (ADA). Eerder werd Mary ingezet op een openbaar testnet. Nu draait het al drie weken lang in de testomgeving.

De Mary update introduceert native Cardano gebaseerde tokens. Sommige ADA-staking-operators hebben al bewerkingen getest met ADA native tokens. Met de Token Builder-functie die naar verwachting met de Mary-update zal worden geleverd, kan iedereen zijn eigen Cardano-gebaseerde middelen slaan. Zo wordt de meest populaire “Ethereum-killer” eindelijk een multi-asset-netwerk.


De nieuwe Yoroi wallet staat klaar om Mary te steunen

De ecosysteemontwikkelaars van Cardano hebben zich gericht op het bouwen van infrastructuur voor de aanstaande upgrade. Daedalus Flight-walletversie, die alle Mary-specificaties ondersteunt, werd uitgebracht op 13 februari 2021.

De Yoroi extensie voor de opslag en verzending van ADA en nieuwe Cardano-gebaseerde assets is klaar voor een update.

De ontwikkelaars van Emurgo beweren dat Yoroi-gebruikers met versie 4.3 oude en nieuwe tokens kunnen verzenden. Zowel vanuit software- als hardware-wallets. Dus v 4.3 instrumenten gaan live zodra Mary Hardfork in werking treedt.