Altcoin, Cardano

Cardano heeft nu meer dan 300.000 abonnees op Reddit

De subreddit van Cardano heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het heeft nu meer dan 300.000 abonnees en daarmee staat Cardano nu op plaats 1.431 qua meest populaire subreddits.


Een razendsnelle stijging in abonnees

Cardano heeft een enorme groei meegemaakt op al zijn social media kanalen en dus in het bijzonder op Reddit. De echte stijging in abonnees begon op 15 januari 2021. Sinds dit moment is het aantal abonnees op de Cardano-subreddit gestegen van 100.000 naar 303.000 op het moment van schrijven.

Groei Cardano subreddit – Bron: frontpagemetrics

De ADA-prijs is explosief gestegen

De stijging in Reddit abonnees ging gepaard met een enorme prijsstijging van de ADA-token. Zo lag de ADA koers op 15 januari 2021 namelijk nog ‘slechts’ rond de $0,32. Sindsdien is de koers in een paar maanden tijd gestegen naar $1,20.

ADA koers stijgt explosief – Bron: CoinMarketCap

Deze enorme koersstijging werd veroorzaakt doordat de Mary hard fork met succes werd geïmplementeerd. Dit, in combinatie met een aantal andere updates, hebben ervoor gezorgd dat er smart-contracts op het netwerk gebouwd kunnen worden. Hierdoor kan Cardano echt gaan concurreren met Ethereum.