Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano kondigt een nieuwe mijlpaal aan

Met de nieuwste versie van GeroWallet kunnen gebruikers nu verbinden met verschillende gedecentraliseerde Cardano-apps.


Goed begin van 2022

Cardano’s eerste alles-in-één DeFi-wallet, GeroWallet, heeft een nieuwe mijlpaal aangekondigd. Met de nieuwste versie van versie 1.8.10 kunnen gebruikers GeroWallet nu verbinden met een groeiende lijst van gedecentraliseerde Cardano-apps. GeroWallet biedt gebruikers de mogelijkheid om ADA te kopen met fiat, terwijl gebruikers synthetische activa kunnen ruilen, inzetten en marge verhandelen.

In een recent bericht stelt het team dat de nieuwste upgrade een nieuwe mijlpaal heeft ingeluid, de zogenaamde dApp-connectorfunctionaliteit. Dit maakt ook connectiviteit met Cardahub mogelijk. Dit is een NFT-marktplaats waarmee gebruikers NFT’s uit populaire Cardano NFT-collecties kunnen kopen en verkopen.


Wil jij Cardano verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


2022 kan een goed jaar worden voor Cardano

Eerder onthulde Charles Hoskinson dat het netwerk van plan was om de komende zes tot negen maanden zijn gedecentraliseerde applicaties (dApps)-ecosysteem te verbeteren.

Hiertoe behoren Cardano Improvement Proposals (CIP’s) die in juni moeten worden geïmplementeerd, bijvoorbeeld alleen-lezen UTXO. Er zijn al ongeveer een dozijn projecten bestemd voor lancering in 2022.

De verwachtingen blijven toenemen in de hoop dat deze ontwikkelingen in 2022 een positieve invloed kunnen hebben op de ADA-fundamentals. Op dit moment wordt ADA verhandeld voor $1,22.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten