Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws, Solana Nieuws

Cardano neemt de leiding in ontwikkelingsactiviteiten en bereikt ATH van $2,18

Het Cardano netwerk is actiever dan ooit. Het is dan ook niet zo gek dat de ADA prijs vandaag opnieuw een nieuwe All Time High heeft bereikt.


“Cardano prijs kan verdubbelen”

Cardano staat sinds kort bovenaan de lijst qua blockchain-ontwikkelingsactiviteiten. Dat betekent dat het andere grote platforms zoals Ethereum en Polkadot heeft overtroffen. Het bewijs wordt geleverd door het twitter account ‘ProofofGithub’. Het account laat zien dat Cardano deze week nummer één is qua ontwikkelingsactiviteiten.

Afgezien van Cardano staan er nog een aantal andere opmerkelijke platforms hoog op de lijst. Denk bijvoorbeeld aan Kusama, Polkadot, Gnosis,, Trust Wallet Token, Status, Solana, Ark en Elrond.

In de afgelopen maanden stond Cardano ook al bovenaan de hitlijsten voor het aantal ‘commits’ op Github. Voor degenen die het niet weten: een commit in GitHub is een herziening. Het is een individuele wijziging van een bestand (of set bestanden). Dit betekent dat hoe meer commits, hoe meer ontwikkeling er plaatsvindt.

Het laat dus zien dat het Cardano-ontwikkelingsteam druk bezig is met het pushen van de Alonzo hard fork die gepland staat voor augustus. Deze update brengt functionaliteit voor smart contracten naar het platform.

Volgens analisten zou de komst van smart contracten kunnen betekenen dat de Cardano prijs in augustus zal verdubbelen als het niet meer is. Analist Lark Davis twitterde: “de Cardano smart contracts zullen de ADA prijs waarschijnlijk laten verdrievoudigen in de aanloop naar het evenement.”


Cardano bereikt weer een ATH

Ondertussen heeft Cardano vandaag opnieuw een nieuw record bereikt. Ondanks de recente crypto crash, veroorzaakt door Elon Musk, bleef de ADA prijs stijgen. Vandaag heeft het zelfs de psychologische $2 grens doorbroken.

ADA daggrafiek – Bron: Tradingview

Zoals Newsbit een twee dagen geleden al schreef ligt de volgende weerstand rond de $2,27. Als het ook dit niveau weet te breken kan de prijs op korte termijn richting de $3,00 stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten