Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano kan flinke winst boeken, terwijl rest van de markt crasht

De Cardano prijs blijft stijgen te midden van een verkoopgolf op de crypto markt. ADA is nu op weg naar de $2,27.


Cardano prijs wacht niet op investeerders die in de dip kopen

Op 5 mei kwam Cardano uit een ‘cup-with-handle’ patroon die was gevormd. De uitbraak vond plaats met een opmerkelijke sprong in volume. Dit markeerde een trendverandering voor de altcoin. Die twee maanden lang weinig prijsactie had laten zien. Echter, de rally een beetje tegen, maar daar kwam vandaag verandering in. Ondanks de enorme crypto crash, veroorzaakt door Elon Musk, houdt ADA geweldig stand. De prijs is zelfs met 6 procent gestegen.

Dit heeft er voor gezorgd dat de ADA koers waarschijnlijk zal stijgen tot het gemeten doel van de cup-with-handle patroon van $2,27. Rond de $1,92 kunnen we echter wat weerstand verwachten van de 138,2 Fibonacci en ook op de psychologische $2 zal weerstand liggen.

Als ADA de psychologische $2,00 grens kan doorbreken zal Cardano vanaf daar zeer weinig weerstand tegenkomen richtig het gemeten doen van $2,27.

Een nog grotere crash op de cryptomarkt is het enige dat een push naar de $2,27 zou kunnen voorkomen. Rond de $1,57 ligt een aanzienlijke ondersteuning voor Cardano. De kans is dan ook niet groot dat de prijs verder daalt dan dit niveau.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten