hoskinson
Cardano

Cardano oprichter optimistisch over de toekomst van ADA

De oprichter van het Cardano (ADA) netwerk, Charles Hoskinson, is optimistisch over de toekomst van deze populaire altcoin. Volgens Hoskinson beschikt het netwerk over ruime financiële middelen om verdere ontwikkelingen te ondersteunen, zo deelde hij via het social media platform X. Bovendien staat het Cardano netwerk op het punt om de Voltair fase binnen hun roadmap af te ronden.

Het Cardano netwerk heeft een fonds beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars, bedoeld om de innovatie en groei van het project te bevorderen. Volgens Hoskinson verschaffen deze fondsen een competitief voordeel ten opzichte van concurrerende smart contract projecten. ADA-houders binnen de community hebben de mogelijkheid om te stemmen op welke projecten financiering ontvangen, wat zowel de ontwikkeling als de betrokkenheid vanuit de community stimuleert.

Razendsnelle ontwikkelingen

Volgens de oprichter van het Cardano netwerk, Charles Hoskinson, beschikt het ADA-fonds over voldoende middelen om een intensieve ontwikkeling van Leios, Hydra en een ZK-programma te ondersteunen, mocht de Cardano-gemeenschap daarvoor kiezen. Hoskinson deelde deze informatie op het social media platform X:

“Voor degenen die over schaalvergroting praten: er zit genoeg geld in de schatkist om een ​​intensief Leios-, Hydra- en ZK-programma na te streven als de gemeenschap deze kant op wil gaan,” aldus Hoskinson op platform X.

Goed nieuws voor de ADA koers

Deze nieuwe ontwikkelingen kunnen de groei van het Cardano netwerk flink stimuleren. Zo kan de realisatie van Hydra en Leios het netwerk een stuk sneller maken, wat betekent dat het meer transacties kan verwerken tegen lagere kosten.

Dit kan nieuwe gebruikers aantrekken, wat leidt tot een grotere vraag naar ADA en op termijn tot een prijsstijging. Hoewel de populaire altcoin momenteel tegenvalt wat betreft prijs prestatie kan dat snel veranderen als we Hoskinson moeten geloven

“Ik geloof ook dat de zaken heel snel kunnen gaan, gezien alle verbeteringen die we de afgelopen 24 maanden hebben gezien”, merkte Hoskinson op.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Crypto analist voorspelt: Cardano koers van $2 in augustus
Cardano zet nieuwe stap in aanloop naar belangrijke netwerk upgrade
Cardano Foundation start strategisch samenwerking in Argentinië
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken