Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

‘Cardano’ wordt vaker gegoogeld dan ooit

De ADA prijs is niet de enige die de laatste tijd stijgt. Ook de wereldwijde Google-zoekopdrachten naar Cardano hebben namelijk een nieuw record weten te bereiken.


Een nieuw record

Mensen hebben de afgelopen tijd massaal naar Cardano gegoogeld. De zoekopdrachten zijn de afgelopen weken dan ook naar nieuwe hoogtepunten gestegen. Deze Google-Trends gegevens zijn over het algemeen een goede indicator voor het gedrag van particuliere beleggers. Het aantal zoekopdrachten voor een specifiek token / project geeft een vrij nauwkeurige schatting van de algehele interesse.

Cardano zoekopdrachten – Bron: Google Trends

Dat het aantal Google zoekopdrachten sinds begin februari explosief is gestegen is eigenlijk niet heel raar aangezien de prijs ook omhoog geschoten is en er een belangrijke netwerk upgrade is geweest.

Ook hintte de oprichter van Cardano, genaamd Charles Hoskinson, onlangs op nieuwe partnerschappen en samenwerkingen met grote namen uit de industrie. Eerder deze week ging de langverwachte update van het “Mary” -protocol al live. Naast het verbeteren van de beveiliging, maakt de upgrade compatibiliteit met meerdere assets mogelijk voor het netwerk en het bouwen van gedecentraliseerde applicaties.


De prijsontwikkelingen van ADA

Naast de interesse is de vraag naar ADA de afgelopen weken ook explosief toegenomen. Een passend voorbeeld kwam vorige week toen een in Dubai gevestigd investeringsfonds plannen aankondigde om $750 miljoen van zijn Bitcoin bezit te verkopen en het geld toe te wijzen aan ADA en DOT.

De netwerkontwikkelingen, de groeiende belangstelling van particuliere beleggers en cryptofondsen hebben de prijs van het ADA-token positief beïnvloed.

ADA daggrafiek – Bron: Tradingview

1 ADA token was begin dit jaar ongeveer $0,18 waard. Sindsdien is het echter met 700% gestegen naar een nieuw recordniveau van bijna $1,50. Ondanks dat het sindsdien enigszins is teruggekeerd en momenteel wordt verhandeld tegen $1,25, is ADA nog steeds ongeveer 600% hoger dan het was in het begin van het jaar.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten