Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano ziet flinke groei in on-chain activiteit en aantal nieuwe adressen

Cardano registreert een enorme toename van de on-chain-activiteit, waarbij het aantal nieuwe adressen met 167% is gestegen.


Aantal Cardano adressen neemt toe

Een belangrijke crypto analist meldt een aanzienlijke toename van de on-chain activiteit voor de Cardano-blockchain. Daarmee verwees hij naar de groeicijfers van IntoTheBlock’s Net Network.

De analist merkt op dat het aantal nieuwe adressen dat op het Cardano-netwerk wordt aangemaakt, met bijna 167% is gestegen. Het aantal is gestegen tot meer dan 112.500. Aanhoudende groei in het aantal adressen gaat meestal vooraf aan een piek in de prijsvolatiliteit voor ADA.

Messari
On-chain activiteit. Bron: Messari

Dit kan ook worden onderbouwd met recente gegevens van Messari. Los van Bitcoin, staat Cardano op de eerste plaats wat betreft transactieactiviteit, en het overtreft daarmee Ethereum. Op basis van het transactievolume haalde Cardano Ethereum in met zijn $15,06 miljard. De laatste 24 uur registreerde het een volume van $6,71 miljard.

Aangepast transactie volume is nog steeds een goede manier om alleen de belangrijkste transacties te isoleren. Cardano presteerde beter dan Ethereum op basis van aangepaste volumes, met een 24 uursvolume van $14,26 miljard. In vergelijking met Bitcoin en Ethereum betaalden Cardano gebruikers ook lagere kosten.

Cardano gebruikers betaalden de afgelopen 24 uur slechts $54.027,47 aan transactiekosten. Dit is weinig in vergelijking met de $0,44 miljoen en de $25,87 miljoen voor Bitcoin en Ethereum. Cardano’s SundaeSwap bereikte onlangs een mijlpaal van meer dan 100 miljoen verhandelde ADA, enkele weken na de lancering op de markt.


Wil jij Cardano verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De ADA prijs

De prijs van ADA balanceert momenteel rond de $1,07. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan een prijsstijging van ADA op middellange termijn.

ADA-prijs. Bron: Tradingview

Een comeback van kopers, in een optimistisch scenario, zou kunnen betekenen dat de prijs van Cardano rond het ondersteuningsniveau van $1 blijft. Als kopers tegelijk kopen, kan een uitbraak door de $1,18-grens een grote stijging veroorzaken. Als de opleving ADA vervolgens weer boven de $1,79 brengt, kan dit het begin zijn van een nieuwe opwaartse trend richting de $2.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten