Bitcoin Nieuws

Cash App komt met Bitcoin Lightning Network-integratie

Cash App, een erg populair mobiele betalingsdienst, heeft nu het Bitcoin Lightning Network geïntegreerd. Hierdoor wil de betalingsdienst snellere en goedkopere Bitcoin-overdrachten mogelijk maken. Dit met behulp van het laag-twee (L2) betalingsprotocol. In de Verenigde Staten (VS) en Verenigd Koninkrijk (VK) alleen al heeft de Cash App ruim 36 miljoen gebruikers.


Verbeteren snelheid en verlagen transactiekosten

Dit maakte het bedrijf bekend via een Twitter-bericht. Het Lightning Network-protocol van Bitcoin (BTC) pakt diverse beperkingen van de Bitcoin-blockchain aan met als doel om de snelheden te verbeteren terwijl de transactiekosten juist verlaagd worden.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Integratie van L2-protocollen

Afgelopen maand was Jack Dorsey, de mede-oprichter van Twitter, nog te zien in een video waarin de Lightning Development Kit (LDK) gepromoot werd. Deze kit is een speciale service die zich op de ontwikkeling van het Bitcoin-ecosysteem richt. Met de speciaal ontwikkelde development kit kunnen ontwikkelaars diverse Lightning-protocollen in BTC-wallets integreren.

Voordat Dorsey Twitter echter verliet, maakte hij al openbaar bekend dat hij interesse had in de integratie van L2-protocollen voor de nieuw gelanceerde tipservices op Twitter. Hij zei hierover als slot het volgende via Twitter:

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers is opvallend stabiel vlak voor de maandelijkse sluiting Bitcoin koers is opvallend stabiel vlak voor de maandelijkse sluiting
CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving” CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving”
Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten