CEO van Cardano denkt dat Trump bluft

Zowel experts als deskundigen op het gebied van de volksgezondheid schrikken van de belofte van president Donald Trump. Hij zegt het land voor Pasen weer open te laten gaan, ongeacht de risico’s van het coronavirus.


Hoskinson is het niet eens met Trump

Terwijl Pasen minder dan drie weken verwijderd is, week de president af van het advies van wereldwijde volksgezondheid instanties. De president zei het volgende:

“Onze mensen willen weer aan het werk. Ze zullen genoeg afstand houden en zich houden aan alle andere maatregelen. Daarnaast worden de senioren beschermend en liefdevol bewaakt. We kunnen samen twee dingen doen. DE BEHANDELING KAN NIET ERGER ZIJN DAN HET PROBLEEM! Het Congres MOET NU HANDELEN. We komen sterker terug!”

Velen hebben geschokt en bezorgd gereageerd op wat de president heeft gezegd. Het lijkt zo te zijn dat hij de economische gezondheid belangrijker vindt dan de volksgezondheid. Charles Hoskinson, De mede-oprichter van Ethereum en tevens oprichter van Cardano, vertelt dat hij de opmerking van Trump niet helemaal serieus neemt. Hoskinson zei in een tweet:

“Hier is mijn voorspelling. Ik zou het helemaal mis kunnen hebben, maar ik denk dat Trump het land volgende week met een volledige quarantaine gaat sluiten aan het einde van zijn 15-daagse richtlijnen. De speculatie over heropening is om te voorkomen dat mensen in paniek raken of verhuizen.”

Is Amerika op weg naar een volledige Lockdown?

De voorspelling van Hoskinson dat Amerika op weg is naar een volledige lockdown, werd met enige verontwaardiging ontvangen in de crypto community. Mensen waren het niet eens met de uitspraken van Hoskinson.

De ene wees op de eigen belangen van de president om de economie zo snel mogelijk weer op gang te krijgen, terwijl een andere zei dat Hoskinson Trump te veel credits gaf. Andrew Yang liet via een tweet op 24 maart zijn mening horen:

“Weet je wat de economie zal doen opleven? Het virus onderdrukken en bevatten. Dat is wat er moet gebeuren.”

Eerder vandaag zei Chanpeng Zhang, de CEO van Binance, dat de COVID-19 uitbraak waarschijnlijk de Bitcoin koers gaat laten stijgen. Hij beweerde dat de biljoenen die betrokken zijn bij het ongekende stimuleringspakket van de Federal Reserve een marktkapitalisatie van $2 biljoen Bitcoin mogelijk maken. Hierbij is 1 Bitcoin, met een waarde van $ 100.000 niet langer meer onvoorstelbaar.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken