Altcoin

Chainlink prijs stijgt met 15% en bereikt All Time High

De Chainlink prijs is de afgelopen 24 uur opnieuw flink gestegen. De LINK koers bereikt zelfs haar hoogste prijs ooit. Dit betekent dat de munt in een prijs-ontdekking-zone is beland wat voor enorme volatiliteit kan zorgen.


Chainlink bereikt een nieuw hoogtepunt

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Chainlink token rond de $5,44. Een dag geleden lag de Link prijs nog ‘slechts’ rond de $4,84. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 12 procent is gestegen. De enorme prijsstijging begon gisteravond rond 22:00 en bereikte vanochtend rond 07:55 een hoogtepunt van $5,63.

Opmerkelijk is dat de Chainlink prijs vandaag een nieuw hoogtepunt bereikt vlak nadat Glassnode een interessante tweet plaatste. Hierin gaf het bedrijf aan dat het dagelijks netto-overdrachtsvolume op Binance hoger dan $16 miljoen lag. Dat is het hoogste wat ooit is genoteerd.

Sommige analisten vreesden juist dat LINK whales zich voor aan het bereiden waren om hun tokens te dumpen. Maar niks blijkt minder waar en Chainlink bereikt haar hoogste prijs ooit.


Een enorm rendement op Chainlink

Het is ook vermeldenswaard dat LINK een nieuwe hoogtepunt heeft bereikt met een groot volume. Volgens CryptoCompare heeft Chainlink in de afgelopen 24 uur het op twee na hoogste handelsvolume genoteerd na Bitcoin en Ethereum. Het rendement dat Chainlink investeerders in 2020 hebben behaald ligt op 220%.

Het is natuurlijk onmogelijk om te voorspellen waar de prijs van Chainlink vanaf hier heen zal gaan. Zeker nu de munt een prijs-ontdekking-zone heeft bereikt. Maar het is gemakkelijk om het optimisme van beleggers te begrijpen wanneer Chainlink bijna wekelijks 3 nieuwe grote partnerschappen aan blijft kondigen.