Cardano Nieuws

Charles Hoskinson legt uit waarom de prijs van Cardano blijft dalen

De prijs van Cardano (ADA) bereikte bijna een jaarlijks dieptepunt vlak na de implementatie van de Vasil-hardfork. Er zijn een aantal redenen voor de koersval en voor één van deze redenen heeft Charles Hoskinson al een oplossing gevonden.

Daedalus Turbo Wallet

Cardano-oprichter Charles Hoskinson is van mening dat het Cardano-netwerk een gecertificeerde wallet nodig heeft om de decentralisatie en synchronisatiesnelheid te verbeteren.

Cardano’s oprichter Charles Hoskinson deelde in een YouTube-video op 28 september het voorstel voor de Cardano-wallet Daedalus Turbo. Het voorstel beweert dat het Daedalus Turbo-algoritme 10x de synchronisatietijd heeft dan de huidige Daedalus-wallet.

Uit het voorstel blijkt dat de Daedalus wallet op dit moment te traag is en een hele dag nodig heeft om te synchroniseren en uren om opnieuw te synchroniseren wanneer het slechts af en toe wordt gebruikt. Dit is slecht nieuws voor Cardano gebruikers.

Hoskinson hoopt af te komen van het idee van een officiële wallet. Hij wil de standaarden gebruiken als leidraad voor ontwikkelaars om gecertificeerde wallets vrij te geven.

We hopen helemaal van het idee van een officiële wallet af te komen en in plaats daarvan een gecertificeerde versie te hebben versus een niet-gecertificeerde. Volgens de certificeringsnormen kun je functionele en niet-functionele vereisten stellen, inclusief benchmarking en prestatievereisten voor gebruikerservaring. Het zou echt gaaf zijn om wat protocollen te bouwen om dingen sneller te laten verlopen. Daar ging het om.

– Aldus Hoskinson

De gemeenschap is teleurgesteld over het aannemen van het voorstel voor het bouwen van een technisch onhaalbare Daedalus-wallet.

Prijsdaling na de Hard Fork

De prijs van Cardano (ADA) is er niet in geslaagd om momentum op te bouwen na de Vasil hard fork op 22 en 27 september. In feite zakte de ADA-prijs bijna naar een year-low van 0,42 dollar.

Historisch gezien daalt de ADA-prijs altijd na een hard fork. Analist Peter Brandt waarschuwde dat de ADA-prijs een dalende driehoek heeft gevormd. Dat geeft aan dat de prijs onder 0,33 dollar zou kunnen dalen.

Cardano nieuws

Cardano koers stijgt met 15 procent en lijkt klaar voor grote winsten
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Charles Hoskinson: “Cardano gaat de wereld veranderen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten