Ripple, xrp
Ripple

ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken

De huidige koers van XRP is aanzienlijk lager dan investeerders hadden gehoopt. Recentelijk is de munt weer onder de grens van $0,50 gezakt. Deze teleurstellende koersprestaties worden deels veroorzaakt door de aanhoudende onzekerheid rondom de rechtszaak tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC).

Desondanks blijven beleggers optimistisch over de toekomst van de digitale munt, mede door de introductie van de eerste stablecoin op de XRP Ledger (XRPL). Daarnaast is er hoop op de lancering van een eigen Spot Exchange Traded Fund (ETF). Om inzicht te krijgen in de toekomst van XRP hebben analisten ChatGPT geraadpleegd om te voorspellen hoe lang het kan duren voordat de munt een koers van $5 bereikt.

Kan XRP $5 waard worden?

Het bekende AI-model ChatGPT kreeg de taak om een voorspelling te doen over wanneer XRP een prijs van $5 zou kunnen bereiken. Een prijsstijging naar dit niveau zou niet alleen fantastisch zijn, maar ook een nieuwe all-time high (ATH) betekenen.

Op het moment van schrijven is de prijs van deze altcoin ongeveer $0,497, wat impliceert dat een koers van $5 een groei van maar liefst 900% zou vertegenwoordigen. Volgens de voorspelling van ChatGPT zullen we echter nog zeker 1 tot 2 jaar moeten wachten voordat de altcoin een dergelijke prijs kan behalen. Rond 2025 of 2026 kan de XRP-prijs dus de mijlpaal van $5 bereiken, zo voorspelt ChatGPT.

Volgens het AI-model is dit alleen mogelijk als de omstandigheden gunstig zijn voor het populaire altcoin-project. Dit betekent dat de ontwikkelingen in de rechtszaak tussen de SEC en Ripple moeten leiden tot een positief resultaat voor XRP.

Een cruciale factor hierbij is dat de boete die de Amerikaanse autoriteit aan Ripple oplegt, aanzienlijk lager moet zijn dan de geëiste $2 miljard. Daarnaast is het essentieel dat de macro-economische condities gunstig blijven om de groei van altcoin-prijzen te ondersteunen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers
Ripple CEO uit heftige kritiek richting SEC voorzitter Gary Gensler
Crypto analist voorspelt: XRP koers kan naar $17 stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen