Ripple, xrp
Ripple

ChatGPT voorspelt: Kan Ripple (XRP) in 2024 de grootste altcoin worden?

2023 was het jaar waarin de kunstmatige intelligentie (AI) ChatGPT furore maakte. Investeerders kunnen het niet loslaten om de alwetende chatbot te vragen hoe de markt zich zal gedragen. Journalisten van crypto nieuwswebsite Crypto Potato deden dat, en vroegen ChatGPT over de toekomstige prestaties van XRP.

Opvallend genoeg is de AI positief te spreken over de XRP token. ChatGPT voorziet dat XRP een van de grootste altcoins van 2024 kan worden. Hier komt echter wel een kanttekening bij kijken. Twee factoren spelen een cruciale rol om aanzienlijk in waarde te stijgen. 

Innovaties in grensoverschrijdende betalingen

Ten eerste zijn belangrijke technologische verbeteringen in Ripple’s onderliggende technologie enorm belangrijk. Mocht het bedrijf hier succesvol zijn kan het grensoverschrijdende betalingen te realiseren die sneller, goedkoper en betrouwbaarder zijn. Verbeteringen aan de XRP Ledger, met de nadruk op schaalbaarheid en veiligheid, zullen cruciaal zijn voor de verdere acceptatie van XRP. Ondertussen blijf Ripple actief samenwerken met diverse banken en financiële instellingen over de hele wereld om hun betalingsnetwerken te verbeteren en te moderniseren.

SEC rechtszaak

Daarnaast blijft de lopende juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een belangrijke katalysator. Alderoty, de Chief Legal Officer van Ripple, gelooft dat een definitieve beslissing spoedig zal volgen. Mocht de laatste stap in het proces wederom ten gunste komen van Ripple kan dit zorgen voor een significante toename in de XRP koers. We kregen hier al een voorproefje op 13 juli toen het project binnen een dag verdubbelde in waarde na de gunstige rechterlijke uitspraak van Analisa Torres.

Analist ziet positive trend

Crypto analist CryptoWzrd ziet een positieve trend in XRP’s prijsgrafiek, wat wijst op mogelijke groei. Ondanks de recente koersdaling, is er een aanzienlijke stijging in handelsvolume. Belangrijk zijn volgens de analist ook fundamentele ontwikkelingen, zoals nieuwe partnerschappen en integraties, die de vraag naar XRP kunnen stimuleren. 

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
SEC versus Ripple: Onterechte boete van $2 miljard of rechtvaardige straf?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten