XRPBARD
Ripple

Crypto-analist vindt patroon dat kan leiden tot een grote stijging van de Ripple (XRP) koers

Dit jaar belooft cruciaal te worden voor Ripple (XRP), met de verwachting van een definitieve uitspraak in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Optimistische vooruitzichten voor XRP

Crypto-analist CryptoWzrd heeft een positieve visie op de toekomst van XRP en wijst op de aanwezigheid van een bullish hammer formatie in de prijsgrafiek, een indicator die vaak duidt op een aanstaande trendommekeer.

Om deze formatie te bevestigen en een opwaartse beweging in gang te zetten, is het cruciaal dat een opwaartse candle zich manifesteert op de XRP-grafiek. Ondanks de huidige onzekerheid in de markt, vooral met betrekking tot de goedkeuring van de Bitcoin (BTC) Spot exchange-traded fund (ETF), is de analist hoopvol over de mogelijkheden van XRP om positief te reageren. Opmerkelijk is dat, ondanks een recente daling van 8% in de koers door negatieve berichtgeving, het handelsvolume van XRP aanzienlijk is gestegen, met bijna 154%.

Fundamentele ontwikkelingen als katalysator

De analist benadrukt dat, naast technische indicatoren, ook de fundamentele ontwikkelingen van het XRP-project cruciaal zijn in de komende periode. Nieuwe zakelijke partnerschappen of de integratie van XRP in bestaande betalingssystemen en financiële diensten kunnen de vraag naar en het nut van XRP aanzienlijk verhogen, wat een positieve impact op de prijs zou hebben. Bovendien kunnen aanstaande verbeteringen aan de XRP Ledger, vooral gericht op schaalbaarheid, snelheid en veiligheid, een significante rol spelen in de verdere groei en acceptatie van XRP.

Miljoenen aan XRP komen vrij

De recente vrijgave van 200 miljoen XRP-tokens door Ripple uit zijn Escrow-adres heeft tot aanzienlijke speculaties geleid onder investeerders. Deze actie verminderde het saldo in het Escrow-account van 1 miljard naar 800 miljoen XRP, wat een aanzienlijke daling van de muntwaarde tot gevolg had. De koers van XRP kelderde van $0,64 naar ongeveer $0,54, een daling van meer dan 13%. Deze onverwachte vrijgave heeft onrust op de markt veroorzaakt, met vragen over de intenties van Ripple voor het gebruik van deze munten en de mogelijke invloed op de algemene waarde van XRP.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
SEC versus Ripple: Onterechte boete van $2 miljard of rechtvaardige straf?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten