Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Chinese blockchain-servicenetwerk wil 40 openbare blockchains integreren binnen jaar

Het Chinese op de Blockchain gebaseerde servicenetwerk (BSN) is van plan om binnen de aankomende 12 maanden 40 openbare blockchains in haar systeem integreren.


Populaire service

Het bedrijf heeft een plan gemaakt om tegen juni 2021 30 tot 40 openbare blockchain-netwerken aan haar systeem te koppelen. In het jaar daarna, wordt dit aantal mogelijk verdubbeld. Hiermee wil het bedrijf achter BSN haar product snel laten groeien.

BSN, dat afgelopen april gelanceerd is, wordt door de Chinese overheid als eerste gesteund als blockchain-initiatief. Oorspronkelijk was BSN bedoeld om kleine tot middelgrote bedrijven en ondernemers hulp bij te staan bij zowel het bouwen als het implementeren van blockchain-applicaties. Het bedrijf heeft inmiddels al ruim 6.000 bedrijven en ondernemers op het netwerk mogen registreren. Hiermee is de service op korte termijn al enorm populair geworden.

Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, willen zij nu meerdere openbare blockchains integreren via zijn ‘BSN International’-afdeling. Het bedrijf laat echter weten dat zij niet alle blockchains kunnen gaan ondersteunen, dit zou namelijk teveel kosten met zich meebrengen, kosten die het bedrijf momenteel niet kan maken.

In de eerste batch wil het bedrijf 6 nieuwe blockchain-netwerken ondersteunen, waaronder Ethereum (ETH), EOS (EOS) en NEO (NEO).


One-stop access point

Het bedrijf wil als het ware een ‘one-stop access point’ worden voor DApp-ontwikkelaars. Dit door een verbindingspunt van het netwerk te maken, voor alle blockchain-netwerken en blockchain-protocollen.

DApp-ontwikkelaars kunnen vervolgens voor een vast maandelijks bedrag toegang krijgen tot de service. Verbinden kan via slechts 1 gateway, wat het ontwikkelaars veel eenvoudiger wordt gemaakt. Op deze manier krijgen meer traditionele ontwikkelaars ook een kans om de crypto-wereld in te stappen, aldus het bedrijf.

Het bedrijf laat weten nog veel in de planning te hebben. Zo zijn de verlaagde ontwikkelingskosten en de implementatie van applicaties slechts het begin, aldus het bedrijf.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten