groene prijs
Nieuws

Chinese Cryptomunt X2.0 wordt Nieuwe Ethereum genoemd, nu in Top 10 Trending Crypto’s – Is XRP20 de Volgende Grootste Crypto Stijger

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ooit was een van de beste altcoins, Ethereum, een kleine cryptomunt met grote potentie. In 2014 lanceerde het blockchain netwerk en wist het een van de grootste crypto stijgers allestijden te worden. Grote koerswinst behalen met Ethereum wordt steeds lastiger, daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar alternatieven. 

Vele investeerders zijn op zoek naar de beste Chinese cryptomunten om in te investeren. China heeft op technologisch gebied een indrukwekkende status weten op te bouwen. Zo heeft het land grote tech-bedrijven als Huawei en TikTok, die een behoorlijk deel van de specifieke markt wisten te veroveren. 

Nu zijn investeerders op zoek naar Chinese cryptomunten met vergelijkbare potentie. Chinese cryptomunten zijn tot noch toe relatief schaars en bij het investeren in de crypto markt is het helemaal niet belangrijk waar de token vandaag komt, maar er moet gekeken worden naar de toepassing, utility en potentie om te stijgen. 

Gelukkig lanceren dagelijks nieuwe cryptomunten met grote potentie, zo lanceerde kort geleden XRP20, een nieuwe crypto die van de XRP token een Ethereum token heeft gemaakt. Door van de token een ERC-20 token te maken heeft de nieuwe token meerdere voordelen, zoals staking. 

XRP20 – De volgende grootste crypto stijger? 

De XRP20 is geen Chinese cryptomunt, maar wel mogelijk de volgende grootste crypto stijger van 2023. De token laat enorme potentie zien en de presale is een groot succes. De token is op dit moment tijdens een presale te koop en er wordt groot kapitaal geïnvesteerd door investeerders. Tot nu toe werd er al meer dan $1 miljoen opgehaald en de teller blijft doorlopen.

XRP20 is een ERC-20 token die gebouwd is op het Ethereum netwerk. De token is deflationary, wat betekent dat het totale supply over tijd zal afnemen. Dit is goed voor de token, want bij een gereduceerd aanbod, zal de prijs gaan stijgen. De crypto is gebaseerd op XRP (Ripple), een token die de afgelopen jaren veel in het nieuws is geweest. Dit kwam door een rechtszaak met de SEC, gelukkig wist XRP deze te winnen en volgde er grote koerswinst. 

De XRP20 is een hypecoin, die investeerders de unieke kans biedt om nog een keer te profiteren van de XRP koers. Het is mogelijk om te profiteren doordat de tokens voor een zeer lage prijs worden aangeboden. De huidige presale prijs is $0,000092 per token en tijdens de presale zal de prijs hetzelfde blijven. 

De crypto presale lijkt een groot succes, want er werd al meer dan de helft van de soft cap opgehaald (de soft cap is $1.850.000). Investeren in deze presale kan met ETH en USDT. Heb je nog nooit geïnvesteerd in een presale, lees dan snel het stappenplan door hieronder.

Bezoek presale van XRP20 hier

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Hoe kan je investeren in de volgende grootste crypto stijger? – Stappenplan voor het investeren in XRP20

Het investeren in een presale kan vele vragen oproepen, gelukkig hebben wij veel ervaring met het investeren in de beste presales en lichten wij in de volgende sectie toe hoe jij vandaag nog kan investeren in de presale van XRP20. Het investeren in andere presales is vrijwel hetzelfde, dus na het lezen van dit stappenplan kan jij investeren in iedere crypto presale! 

  • Stap 1: Maak een crypto wallet aan – Om te investeren in een presale heb je een crypto wallet nodig. Wij adviseren om een MetaMask wallet aan te maken, deze is gratis en gemakkelijk te gebruiken. 
  • Stap 2: Koop ETH of USDT – Vervolgens dien je crypto naar de crypto wallet te verplaatsen. Dit kan door crypto te kopen bij een crypto exchange en deze vervolgens te versturen naar de crypto wallet. De instructies van de crypto exchange zullen volstaan in het verplaatsen van de tokens.
  • Stap 3: Bezoek website van XRP20 – Wanneer je de cryptomunten in de wallet hebt ontvangen, is het tijd om de website van XRP20 te bezoeken. 
  • Stap 4: Ruil ETH of USDT om voor XRP20 – Kies hoeveel ETH of USDT je wilt investeren in de presale van XRP20. Controleer vervolgens de transactie en bevestig deze door de MetaMask wallet te verbinden aan de presale van XRP20. 
  • Stap 5: Claim tokens na presale – Pas nadat de presale is afgelopen kunnen de tokens worden geclaimd. Dit kan door de presale te bezoeken en te klikken op ‘Claim’. 

Bezoek presale van XRP20 hier

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Conclusie – Chinese cryptomunten en de grootste crypto stijger van 2023 

Al hoewel China op technisch gebied een zeer ontwikkeld land is, wist het aanbod aan Chinese cryptomunten ons niet te overtuigen. Gelukkig is het bij crypto een stuk minder relevant waar een token vandaan komt en is het belangrijk of een munt daadwerkelijk potentie heeft om te stijgen en toepassing heeft in de echte wereld. 

Een nieuwe crypto met grote potentie is XRP20, deze token is gebouwd op het Ethereum netwerk en is gebaseerd op de XRP token. XRP20 biedt enkele voordelen ten opzichte van de originele XRP token. De XRP20 token is vele malen goedkoper dan de XRP token. Op dit moment betaal je $0.000092 per token, wat veel lager is dan de huidige XRP koers ($0,61). De crypto is nu bezig met een presale, waardoor je de laagst denkbare prijs betaald per token. 

Een ander groot voordeel van de XRP20 token is dat staking mogelijk is voor iedereen die XRP20 bezit. Hierdoor kan je op een passieve manier verdienen aan de XRP20 en worden mensen gestimuleerd om de token voor een lange periode vast te houden. Dit mechanisme (staking) is enorm positief voor de token, het geeft investeerders een extra reden om de token vast te houden en niet te dumpen bij de eerste prijsstijging. 

Bezoek presale van XRP20 hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.