Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Chinese WeBank lanceert eigen blockchain-infrastructuur

WeBank is een door Tencent ondersteunde particuliere Chinese neobank. Zij hebben nu de lancering aangekondigd van een nieuw merk met de naam ‘WeBank Blockchain’.

ESG Open-Source-Ecosysteem

WeBank zit gevestigd in de zuidelijke stad Shenzhen in China en is in december van 2014 opgericht als een particuliere internetbank en is door Tencent geïnitieerd.

De WeBank Blockchain zal gericht zijn op het bouwen van een vertrouwde infrastructuur op basis van ESG. Dit staat voor ‘Environmental, Social & Governance’. Hiernaast zal WeBank Blockchain ook gericht zijn op de bevordering van eerlijkheid en duurzaamheid binnen hun sector en het aanbieden van gemak voor de deelname van de overheid, de publieke en private ondernemingen binnen de ESG-strategie.

Om ESG’s ontwikkeling verder te bevorderen, zal WeBank Blockchain zich op sleuteltechnologieën zoals privacycomputing, vertrouwd bestuur en gedistribueerde digitale identiteit gaan richten. Het zal een ESG-toepassingsraamwerk en een open-source-ecosysteem ontwikkelen en de realisatie van ESG-gerelateerde bedrijven bevorderen.

Blockchain nieuws

MTV komt met ‘Best Metaverse Performance’ Award MTV komt met ‘Best Metaverse Performance’ Award
MMORPG onder vuur vanwege potentieel misbruiken geld MMORPG onder vuur vanwege potentieel misbruiken geld
Oekraïne geeft $54 miljoen aan crypto uit aan drones en andere militaire software Oekraïne geeft $54 miljoen aan crypto uit aan drones en andere militaire software
Meer nieuws

Meest gelezen

Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten