Chinezen zagen Bitcoin altijd als investering, niet voor betalingen

Bobby Lee -mede-oprichter en voormalig CEO van China’s crypto-exchange BTCC- zegt dat Chinezen Bitcoin zien als een investering i.p.v. een betalingssysteem.


Untold stories

18 September maakte Lee deze opmerking tijdens een interview voor de podcast Untold Stories van Charlie Shrem.


De meest betrouwbare hardware wallet.

Lee deelde zijn meningen over de huidige Chinese cryptocurrency markt. Hierbij ging hij in op de interacties met toezichthouders en vertelde hij over de observaties van ontwikkelingen bij lokale investeerders. Verder gebruikte Lee de zendtijd om zijn nieuwste crypto-onderneming te bespreken. Lee ontwikkelt namelijk een hardware-wallet genaamd Ballet:

“Ballet is de ultieme creatie van mijn ervaring. Ik leidde de BTCC-exchange en de minerpool & produceerden mobiele wallets. Onder het merk BTCC hebben we de productie van fysieke bitcoins gelanceerd. Als onderdeel van het Ballet-project ontwikkelen we een innovatieve oplossing die, hopelijk, de eenvoudigste en meest handige ter wereld zal zijn. Dit zal neerkomen op de meest betrouwbare hardware wallet.

De reden om een ​​eenvoudige oplossing voor hardwareopslag te creëren kwam door een eigen ervaring, zei Lee. Hij werd namelijk gestimuleerd door het idee dat gemiddelde “niet-nerd” -crypto gebruikers, zoals hijzelf, niet erg goed zijn in digitale beveiliging. Hij merkte op:

“Ze weten niet hoe ze een sterk wachtwoord correct moeten instellen. Daarbij weten ze niet wat tweefactorauthenticatie is, hoe te werken met firmware, beveiligingsupdates, enz. Ze begrijpen nauwelijks hoe ze moeten inloggen, om niet spreken over 2SA en sms-verificatie. “

Massale adoptie van crypto berust op het vereenvoudigen van de stappen die nodig zijn voor gemiddelde gebruikers, aldus Lee. “Dit geldt voor een negenjarig kind tot een 99-jarige grootmoeder.”


De markt van de hardware wallet

Zoals eerder deze maand gemeld, is Ballet een apparaat ter grootte van een creditcard dat cold storage biedt van Bitcoin (BTC) en veertien altcoins, waaronder Ether (ETH), XRP en Litecoin (LTC). Naar verwachting zullen er in de toekomst nog achttien worden toegevoegd, volgens de website van het project.

De bestaande markt van de hardware-wallet wordt gedomineerd door bedrijven zoals Trezor, Ledger en KeepKey.

Hoewel iedereen er mee eens is dat hardware-opslag meer beveiliging biedt dan online hot wallets, zijn er af en toe ook andere geluiden. Zo zijn er beweringen over kwetsbaarheid geuit met betrekking tot verschillende populaire consumentenapparaten. Hierdoor zijn onafhankelijke ontwikkelaars aangespoord om beveiligingsmaatregelen van derden voor deze producten te bedenken.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken