bull market
Solana

Chris Burniske voorspelt ‘Bizarre’ Crypto Bull markt voor 2025

Chris Burniske, iemand die al jaren meeloopt binnen de industrie, voorspelt een bullmarkt die alle anderen bullmarkten zal doen verbleken. “We dachten dat 2013 gestoord was, totdat we 2017 zagen. We dachten dat 2017 bizar was, totdat we 2021 zagen. We dachten dat 2021 gestoord was, totdat we 2025 zagen”, zo schrijft de investeerder op Twitter.

Focus op 2025

Hiermee lijkt Burniske aan te geven dat zijn focus op 2025 en we dus nog even moeten wachten op het echte spektakel voor Bitcoin en de rest van de markt. We zitten nu immers in 2023 en in die zin is het nog een goede twee jaar wachten totdat we de door Burniske voorspelde top bereiken.

“De wetgevende stromen veranderen, er komen nieuwe producten op de markt, het IFS (internet financial system) word volwassener, NFTs zijn mainstream en BlackRock CEO Larry Fink is bullish en opnieuw zullen de rentes dalen, waardoor tijd en alle risico-assets een nieuwe prijs krijgen. Pak je koffers en doe je riem vast, het gaat gestoord worden”, aldus Burniske.

De investeerder voorspelt dat de meeste crypto-projecten uiteindelijk zullen consolideren in een kleine hoeveelheid Layer-1 oplossingen, waar duizenden blockchains van afhankelijk zullen zijn voor hun beveiliging.

Inzetten op Solana?

Eerder dit jaar noemde Burniske het grote Solana (SOL) als één van de grootste kansen voor de volgende bullmarkt. “Ik denk dat, als ik één ecosysteem zou moeten kiezen om op te focussen […], dan zou dat Solana zijn”, aldus Burniske.

Die vervolgens deelt dat zijn venture capital firma iedere bearmarkt één of twee ecosystemen uitkiest om vervolgens een strategie om dat project heen te bouwen. De afgelopen bearmarkt waren dat Ethereum en Bitcoin“, zo gaat hij verder.

Voor de komende cyclus zet de firma van Burniske in op Cosmos en Solana. Dat zijn volgens hen analyse de twee projecten met de meeste potentie op dit moment. Alleen de tijd kans ons leren of dat een goede keuze is geweest.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

Oprichter Solana: ‘Perfectie geen vereiste voor crypto-regelgeving’
Creditcard-gigant Visa noemt Solana beter dan Bitcoin en Ethereum
Analist ziet grote potentie in Solana voor volgende bullrun
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen