Nieuws, Trending

Coinbase gaat binnenkort gebruikers belonen voor crypto-studie


Coinbase wil haar klanten gaan motiveren om meer te weten te komen over cryptocurrencies. Dit willen zij gaan doen door deze klanten te betalen met crypto.


Coinbase Earn

Met Coinbase Earn, zoals het systeem naar verwachting gaat heten, kunnen Coinbase-gebruikers 0x tokens verdienen door verschillende educatieve taken uit te voeren. Onder deze taken valt onder andere het bekijken van educatieve video’s en het maken van quizzen.

Bij lancering kun je helaas alleen met uitnodiging op het platform terecht komen. In een later stadium wordt dit voor iedereen openbaar. De educatieve content op het platform is echter voor iedereen vrij toegankelijk, ongeacht of een gebruiker deel uitmaakt van het Earn-programma of niet.


Alternatief voor minen of kopen van crypto

Na onderzoek gedaan te hebben bleek dat één van de grootste obstakels het gebrek aan kennis is bij het ontdekken van een nieuw digitale ontwikkeling.

“Veel van de mensen met wie we spraken, gaven aan dat zij meer willen leren over nieuwe en andere crypto-assets dan alleen Bitcoin (BTC).” Toch weten zij niet precies waar zij moeten beginnen, vervolgde de release.

Met earn wil Coinbase een alternatief aanbieden voor het minen of kopen van cryptocurrencies voor gebruikers die hierin geïnteresseerd zijn.Win een gratis Litecoin (LTC)!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier om mee te doen aan de winactie!