Cardano Nieuws, Exchange Nieuws

Coinbase gaat Enjin, 1inch, NKN en Origin Token listen

Coinbase heeft aangekondigd dat het vier nieuwe cryptocurrencies zal toevoegen op zijn platform, namelijk: 1inch, Enjin Coin, NKN en Origin Token.


4 nieuwe crypto’s

In een recente blogpost kondigde Coinbase Pro aan dat gebruikers vanaf 7 april de tokens 1 inch, Enjin Coin, NKN en Origin Token kunnen overzetten naar hun accounts. De echte handel gaat van start op 9 april, als er aan de liquiditeitsvoorwaarden is voldaan.

Zodra er voldoende voorraad van 1INCH, ENJ, NKN en OGN is, zullen al deze altcoins dus beschikbaar zijn om te handelen. Dit kan met handelsparen gekoppeld aan de Bitcoin, de Amerikaanse dollar, de Euro en de Britse pond. De orderboeken zullen naar verwachting in drie fasen worden geopend: post-only, limit-only en volledige handel.

“Als een van de nieuwe orderboeken op enig moment niet voldoet aan onze beoordeling voor een gezonde markt, kunnen we het orderboek voor een langere periode in dezelfde staat houden of de handel opschorten, luidt de aankondiging.

– Coinbase

Coinbase voegt de laatste tijd veel tokens toe

Coinbase is plotseling heel veel tokens aan het toevoegen in aanloop naar zijn beursnotering op de Nasdaq. Slechts een paar weken geleden voegde de Amerikaanse exchange ook al Cardano (ADA), ANKR, CRV en STORJ toe.

Sinds de aankondiging van vandaag, zijn de 1inch, Enjin Coin, NKN en Origin Token prijzen flink gestegen. Op het moment van schrijven steeg de prijs van elke token met meer dan 30 procent.

Enjin prijsstijging na Coinbase listing – Bron: CoinMarketCap

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten