Nieuws

Coinbase klanten kunnen geld storten op PayPal rekening


Volgens een blogpost van de Amerikaanse exchange kunnen alle Amerikaanse klanten hun Coinbase saldo zonder kosten opnemen met PayPal. 


Coinbase laat klanten geld storten op PayPal rekening

Met de nieuwe service kunnen de Amerikaanse klanten hun tegoeden in cryptocurrency razendsnel omwisselen in contanten. Coinbase merkt op dat de klanten alleen geld kunnen opnemen met Paypal. De gebruikers kunnen dus geen cryptocurrencies kopen via PayPal.


“De intergratie van PayPal is een grote stap voorwaarts”

Coinbase vertelt in de post dat haar klanten deel willen uitmaken van het open financiële systeem. Dat betekent meer dan alleen het bezitten van cryptocurrency. Het betekent dat de klanten de mogelijkheid moeten hebben om de dienst van Coinbase te gebruiken hoe en wanneer ze willen. 

“De intergratie van PayPal is een grote stap voorwaarts in deze visie.” Hierdoor kunnen klanten hun geld in cryptocurrencies direct in contant geld omzetten zonder extra kosten te betalen.”

Wij als Nederlanders moeten nog even wachten voor de ondersteuning van PayPal. In 2019 wordt de service in andere landen geïmplementeerd.


Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.